Get the look
Stilinspiration

Plus Size Shop - Stora storlekar till herr

Herrkläder i stora storlekar har aldrig varit lättare att hitta

Att hitta herrkläder i stora storlekar har aldrig varit lättare. På Zalando hittar du mängder av kläder i plus size modeller som passar till fritiden, vardags och fest. Zalando har underlättat genom att dela in plus size-kläder i kategorier, om du letar efter till exempel en t-shirthittar du det enkelt under kategorin med samma namn. Kläderna kommer i allt från storlek L till 8 XL beroende på plagg och märke. Om du är osäker på passformen kan du använda dig av storlekstabellensom guidar dig till hur du hittar rätt modell på plagget.

Tips och tricks för plus size herrkläder

För de varmare månaderna kan det vara skönt att välja mellan mer svalkande kläder. På Zalando hittar du bland annat shorts i allt från denim till bekvämare bomull eller polyester. Matcha de gärna tillsammans med ett snyggt linne eller t-shirt med häftigt tryck eller varför inte en helt enfärgad för en snygg vardagslook. Om morgnarna eller kvällarna känns lite kyligare kan en huvtröja eller liknande vara snyggt till. För att göra stilen helt komplett kan du matcha med ett par snygga strumpor och häftiga sneakers. För festlook i plus size herrkläder kan en snygg kostym och festlig skjorta vara allt du behöver. Om du däremot gillar att klä dig lite enklare men stilrent går även ett par snygga chinos matchat med en snygg skjorta bra. Om det däremot är en utekväll kan även en snygg t-shirt matchat med coola shorts eller jeans vara allt som behöver. Du kan välja att mixa och matcha de olika stilarna och skapa din egen unika stil. För de kyligare månaderna hittar du flera olika jackor, huvtröjor, tröjor, byxor och mycket mer. Om du är frusen kan en bra idé vara att köra lager-på-lager. Om du är tvärtom kan det ibland vara tillräckligt att köra på en t-shirt under den tjocka jackan för att slippa att överhettas.

Glöm inte accessoarerna

Förutom plus size herrkläder behövs även accessoarer. För de varmare månaderna kan en cool keps som fångar upp svett från ansiktet vara skönt tillsammans med ett par schyssta solglasögon för att skydda mot de starka solstrålarna. För de kyligare dagarna är en mössa, halsduk och ett par vantar ett måste, förutom att skydda mot kylan passar det dessutom snyggt till outfiten. Förutom accessoarer som är funktionella kan även snygga smycken samt väskor och skärp lyfta din outfit genom att ge de där extra detaljerna som många missar. En av de mest praktiska accessoarerna är väskan. Med en väska slipper du bära allt i fickorna vilket ibland kan vara tufft. Du hittar allt från mindre midjeväskor som går att bära på midjan eller kaxigt snett över kroppen och axeln för en mer trendig look, till större ryggsäckar som tillåter dig att bära med dig allt du kan tänkas behöva under dagen. Något som lyfter dina herrkläder i stora storlekar är att bära smycken, allt från en tyngre kedja till något mer diskret beroende på din preferens.