Korta byxor till herr - Sport

Populära filter
1 399 artiklar

Varje idrottsman som tränar under varma dagar kräver luftiga plagg som svalkar och är bekväma att bära. Marknaden för sportplagg för herrar är idag större och bättre än någonsin tack vare avancerade material som är andningsaktiva och flexibla. Ett par riktigt bra shorts gör varje löprunda eller cykeltur så mycket behagligare på alla sätt och vis.

Det finns otaliga läckra designer att välja mellan - som om inte de många fantastiska funktionerna vore nog! Om du föredrar en diskret och enkel look när du tränar så kan du välja något i en stilren basfärg, men om du tycker om att dra blickarna till dig så finns det mängder med snygga shorts i klara färger och med maffiga detaljer. Mixa och matcha så att du är bekväm in i minsta detalj! Gör träningen på gymmet eller den där basketmatchen med polarna bekvämare och roligare med snygga och sportiga shorts.

Träna med finess i ett par sportiga shorts från Zalando

Startar du varje dag med en löprunda i den friska morgonluften eller lirar du gärna fotboll eller bandy med polarna efter jobbet? Då bör du ha ett par sportiga shorts från Zalando! Visst kan man idrotta i vanliga klädesplagg, men har du en gång provat på att bära ett par komfortabla och andningsaktiva byxor så finns det ingen återvändo. Det är när du är helt bekväm som du verkligen kan förlora dig i din idrott!

Zalando har ett stort utbud av shorts för herrar. Välj mellan olika märken som med sina funktionsmaterial, sin goda passform och sina läckra designer har gjort dem ledande på marknaden. Oavsett om du är på jakt efter ett par tajta löparshorts eller en vidare modell så har Zalando gott om produkter. Att bära ordentlig sportutrustning är en alldeles speciell känsla - man kan inte låta bli att känna sig riktigt proffsig! Köp sportiga shorts på Zalando så kan även du träna med stil och finess.