Korta byxor till herr - Sport

Populära filter
1 377 artiklar

Korta byxor för herrar håller dig sval i värmen

Oavsett om du letar efter shorts till träningen eller snygga kortbyxor till sommarens varma dagar hittar du ett stort sortiment av korta byxor till herrar här på Zalando. Upptäck högkvalitativa material och högpresterande funktion.

Om du ska använda shortsen till träningen hittar du modeller som är anpassade efter olika typer av träningsformer. Bland annat kan du välja mellan ventilerade och vida snitt för skön passform, eller smala, mer åtsittande modeller för aktiviteter och sporter där du vill att plagget sitter på plats.

Här hittar du allt från stilrena basfärger till roliga mönster och härliga färgkombinationer. Håll stilen under varma dagar och sportiga aktiviteter med snygga korta byxor till herrar.

Funktionella material och snygga snitt på shorts

Bland kollektionen av shorts kan du filtrera dina resultat specifikt efter material om du letar efter något särskilt. Bland annat hittar du shorts i jersey, mesh, bomull och trikå.

Med meshmaterial får du ventilerande funktion på dina kortbyxor och en skön, svalkande känsla mot huden. Materialet fungerar även snabbtorkande så du slipper svettig känsla eller pinsamma svettfläckar.

För en avslappnad och ledig stil kan du välja ett par shorts i trikå som ger en mjuk och flexibel känsla. Du hittar även bomullsshorts i snygga snitt som ger dig en sval men elegant look.

Hållbart mode med miljövänlig tillverkning

I vårt sortiment av korta byxor till herrar hittar du flera produkter med hållbarhetsmärkning. Denna märkning ger vi produkter som tillverkats på ett sätt som sparar på naturens resurser och bidrar till minskade utsläpp.

Du hittar bland annat produkter som sparar på energi under tillverkningsprocessen eller som använder återvunna material under produktionen. För att en produkt ska uppnå hållbarhetsbetäckningen används minst 20% återvunna material i plagget. Genom att välja produkter som uppnår vårt hållbarhetskriterium bidrar du till positiv påverkan och lämnar ett mindre avtryck på klimatet.