Fortnite kläder för barn

Populära filter

Fortnite-kläder för barn som gör dig redo för en Victory Royale

Hoppa av Battle-bussen, det är dags för Battle Royale. Med vårt sortiment av Fortnite-kläder för barn kan alla yngre visa upp sina favoritkaraktärer och att de är ett fan av spelet.

Jonesy skulle vara stolt över de här kläderna. Med rätt inställning och utrustning som snygga Fortnite-plagg blir det mycket lättare att vinna över de 99 andra spelarna och få en Victory Royale.

Efter många år är spelet fortfarande lika populärt, och detsamma gäller de licensierade kläderna med print som visar upp spelets namn och karaktärer. Hitta ditt barns nya favoritkläder bland vårt sortiment här på Zalando.

Olika sorters Fortnite-plagg för en mängd tillfällen

Precis som det finns många olika sorters outfits att använda på sin karaktär i spelet hittar du här kläder som passar för olika tillfällen. En t-shirt passar bra till det mesta, som när ditt barn är i skolan, är hemma och leker eller när de hänger med bästisen. Det är ett löst och ledigt plagg som alltid funkar, särskilt när man samtidigt visar upp sina favoritkaraktärer.

En sweatshirt är alltid bra att ha under åtminstone tre av de fyra årstiderna här i Sverige. Har den ett Fortnite-tema skadar det ju inte heller för de som älskar spelet. Välj ett exemplar med eller utan huva som skyddar huvudet från lite kyla eller regn, eller som man kan dra upp när man vill känna sig extra cool.

Med en pyjamas kan ditt barn sova gott om natten efter en stunds spelande. Välj bland olika varianter, som byxor med korta eller långa ben. Skyll bara inte på pyjamasen om ditt barn hellre står upp i sängen och härmar Fortnite-danser istället för att lägga sig och sova.

Print och karaktärer

Fortnite har massor av karaktärer i spelet. Kläderna du hittar här har print av några av de mest populära favoriterna som Beef Boss, Leviathan och Rabbit Raider.

Ett enkelt print med Fortnite-loggan som funkar i alla lägen. Den finns på en mängd olika varianter av våra plagg som tröjor, byxor och strumpor som är populära val bland barnen.

Men vad kan väl vara bättre än en lama? Den populära lila laman från spelet är också ett populärt val av print, oavsett om det är på t-shirten eller på strumporna. Det är en symbol som känns igen direkt av andra fans av spelet, men som också ser rolig ut så man drar på smilbanden även om man inte vet vad det är.