Shorts till herr

Populära filter
5 506 artiklar

Shorts till herr som passar året runt

Den som sa att shorts till herr endast går att använda vid sommarhalvåret kunde inte ha mer fel. Förutom att du kan bära shortsen som de är passar även de lite sportigare shortsen utmärkt ovanpå ett par tights eller under ett par joggingbyxor under de kyligare dagarna.

På Zalando hittar du shorts från flera kända märken i olika material, allt från klassiska jeansshorts till mer funktionella shorts anpassade efter flera olika sporter. Det går även bra att använda fina bomullsshorts till festen under varma sommarkvällar tillsammans med en snygg kavaj eller häftig t-shirt. Shorts till herr finns dessutom i olika längder så att du kan klä dig i den modell som du känner dig mest bekväm i och som passar din unika stil.

Hållbara herrshorts för en bättre miljö

Hållbart mode är alltid en bra idé och många av våra herrshorts är tillverkade av hållbara material så som återvunnen polyester och ekologisk bomull som ger ett mindre fotavtryck.

Många av shortsen är tillverkade i slitstarka material så att du kan använda dem flera säsonger. Satsa gärna på en jordnära eller neutral färg för att enkelt kunna matcha shortsen med olika överdelar.

Matcha shortsen med strumpor

När du väljer herrshorts är det även bra att tänka på antalet fickor för smart förvaring när du är ute på dagens alla äventyr. Ett par cargoshorts passar utmärkt om du har mycket saker med dig, men du kan alltid köpa en snygg herrväska för att förvara viktiga saker utan att behöva tänka allt för mycket på fickorna.

Något som är snyggt är även att matcha dina shorts med lite längre strumpor för en häftigare och roligare stil. Självklart går det även bra att ha kortare strumpor i ett par snygga gymnastikskor eller loafers, eller köra på bara fötter i ett par sandaler.