Stranger Things hoodies

Populära filter

Populära Stranger Things sweatshirts för mysig känsla

Ingen har väl missat hur populär TV-serien Stranger Things har blivit under de senaste åren. Fans världen över har med andan i halsen följt de amerikanska tonåringarnas kamp mot ondskan i de charmiga 80-tals miljöerna.

För att lägga till en rolig och unik detalj i garderoben kan du skaffa ett plagg med tema från den populära serien. Här hittar du en mängd olika Stranger Things sweatshirts med härliga tryck och motiv. Visa vilken karaktär som är din favorit eller skapa uppmärksamhet med någon av seriens roliga citat på tröjan.

Att välja en tröja med roligt tryck gör detta basplagg till ett mer unikt alternativ i garderoben. Huvtröjan är ett av garderobens mest användbara plagg och en självklarhet för en mysig känsla. Här på Zalando hittar du ett stort sortiment av sweatshirts i olika stilar.

Värmande hoodies för skön känsla

Huvtröjan är en självklarhet i garderoben och här hittar du värmande hoodies med roliga tryck och teman från den populära serien. Välj bland Stranger Things sweatshirts i sköna bomullsblandningar för det perfekta plagget att dra på dig när du behöver ett extra lager.

Med en huva som har dragsko kan du med fördel använda tröjan under jackan när det är blåsigt och kallt ute för att snabbt få skydd från elementen. Huvtröjorna har även smarta fickor fram som fungerar för att hålla småsaker som plånbok och nycklar när du ska springa ut på ett snabbt ärende.

Muddar runt ärmens slut och tröjans nederkant gör att du slipper kalla vindar som tar sig in under plagget och kan hålla den mysiga känslan vid liv även när vädret inte är det bästa. Matcha med klassiska blåjeans eller mysiga sweatpants för den optimala avslappnade looken.

Snygg 80-tals stil med Stranger Things tryck

Stranger Things har gjort 80-tals stilen populär igen och med en Stranger Things sweatshirt kan du enkelt få till looken utan att behöva byta ut hela garderoben. Här hittar du huvtröjor med färgglada tryck med hög kontrast som för tankarna till 80-tals stil.

Bland sortimentet av tröjor hittar du bland annat snygga tryck i lila och rosa i porträtt av seriens favoritkaraktärer. Visa vilken karaktär som du mest identifierar dig med genom att välja en tröja med Dustin, Eleven, Lucas eller Mikes porträtt.

Du hittar även snygga tryck från flera av seriens fiktiva platser. Här finns hoodies med startcourt-tryck och motiv med Hawkins tryck. Visa även att du är ett fan av serien med en klubbtröja för Hellfire Club eller en tröja med ett coolt Hawkins Police-tryck.