Kostymer till herr

Populära filter
2 911 artiklar

Tidlösa kostymer för herrar för alla tilfällen

Kostymer för herrar är ett tidlöst och sofistikerat klädval som passar till både formella och professionella tillfällen. Med en välsittande kostym kan du utstråla självsäkerhet och stil. En komplett kostym består av en jacka och matchande byxor och är ett användbart plagg som alla bör ha i sin garderob.

Det finns olika typer av kostymer att välja mellan för olika tillfällen och stilar. Exempelvis hittar du klassiska enfärgade kostymer, retro-inspirerade rutmönstrade alternativ och exklusiva smokings för formella tillställningar.

Här kan du shoppa ett stort sortiment av kostymer för herrar för alla tillfällen och tillställningar. Med tusentals varumärken härpå Zalando kan du shoppa efter plagg som passar just din stil och din garderob.

Stor variation i sortimentet av kostymer för herrar

När du ska köpa en kostym är det viktigt att tänka på passformen, kvaliteten på materialet, och stilens lämplighet för olika tillfällen. Se till att kostymen sitter bra på kroppen och ge dig tid att prova olika storlekar och modeller.

Det finns olika passformer att välja mellan när det kommer till kostymer för herrar. En slim fit-kostym ger en smal och tajt passform, medan en regular fit-kostym ger en mer avslappnad och generös passform. En tailored fit-kostym ger en balans mellan smal och avslappnad passform för en bekväm och stilren look.

Vanliga material inkluderar ull, bomull, linne och polyesterblandningar. Ullkostymer är populära för formella och affärsrelaterade tillfällen på grund av sin elegans och hållbarhet. Bomullskostymer är lättare och passar bra för mer avslappnade eller somriga tillfällen. Linne ger en luftig och avslappnad känsla, medan polyesterblandningar kan ge en mer prisvärd och lättskött kostym.

Välj rätt look för rätt tillfälle

För en professionell look kan du välja en mörkblå eller grå kostym i ull. Matcha den med en vit eller ljusblå skjorta, en snygg slips eller fluga och svarta eller bruna läderskor. Komplettera med diskreta accessoarer som en klocka och en klassisk läderportfölj för en perfekt jobboutfit.

För ett festligare tillfälle som bröllop eller fest kan du välja en mörkgrå eller marinblå kostym i en finare materialkvalitet som kashmirblandning eller siden. Matcha den med en vit eller mönstrad skjorta, en färgglad eller matchande slips och eleganta skor i svart eller brunt.

För en mer avslappnad look med kostymen kan man välja en lättare materialkvalitet som bomull eller linne. Du kan även välja att bära kostymjackan utan de tillhörande byxorna och i stället matcha med ett par chinos eller jeans för en avslappnad look. Komplettera med en t-shirt och antingen sneakers eller loafers för den ultimata laid-back-stienl.