När de först dök upp på 30-talet var de så bekväma att de omedelbart revolutionerade sportmodet. Och på 70-talet blev de en statussymbol i hiphoprörelsen. Så vad händer nu? Idag har huvtröjor för herr fortfarande den där okonventionella attityden som gör dem perfekta för alla som har sina egna stilregler. Känner du igen dig?

Djärv stil med huvtröjor

Du måste inte vara rappare för att uppskatta huvtröjornas mångsidighet – de passar med allt så du kan sätta stilen! Tänk på en resa till . Vad kan passa bättre än en sweatshirt med inbyggd huvudbonad som skyddar dig från stormen när du inte har paraplyet med dig? Sedan finns det modeller i högteknologiska material som har allt för träning. De är praktiska, vattentäta och vindtåliga och de vattenavvisande dragkedjorna skyddar dig från regnet och gör det enkelt att ta av eller öppna plagget om du blir för varm. Och för inomhusträningen? En kortärmad variant i bomull som andas ger dig en boxarlook. För stadspromenader älskar vi den extra långa modellen med dragkedja, så att man kan lämna rocken hemma. Det handlar om att ta risker förstås, men finns det något bättre än det?

Lek, ha kul och gör avtryck

Följ inte trenderna, skapa dem! Du behöver ingen krona för att vara stilkung. Allt du behöver är att släppa loss din inre trendsättare! Om du älskar streetlooken hoppar du på din skateboard i en luvtröja som skiljer sig från mängden. Det moderna kamouflagetrycket i svart och rosa tar dig i en ny spännande riktning! På konsert kan gothtryck eller superhjältetryck och slitna jeans avslöja din sanna rocksjäl. Och om du vill ha en snygg look med en okonventionell attityd? Matcha jeans med våra sweatshirts för män med mönster i marint eller sammet och ge prov på ny elegans.

Kombinera med: