Chinos till herr

Populära filter
2 054 artiklar

Chinos är antagligen modevärldens bästa allround-byxa. Vi på Zalando använder dem som vårt go to-val i alla lägen. För om vi ska vara ärliga finns det faktiskt inget tillfälle då det inte är helt rätt med chinos. En vanlig jobbdag på kontoret bär vi dem som ett mer välklätt alternativ till jeans men ledigare än kostymbyxan. Därför går det lika bra att kombinera med en t-shirt som till skjorta och kavaj. Vi bär gärna vår överdel instoppad med ett snyggt läderskärp i midjan. En pullover på det och vi är all set för varje möte eller presentation. Denna look gör även att vi enkelt går vidare efter arbetsdagen för en after work på stan. Vi gillar hur enkelt det är att transformera en klädsel med chinos beroende på skoval. Testa att bära dem med sneakers för en ledigare look eller med snörskor för en välklädd siluett.

Så fixar du en varierad modestil

Vi älskar att variera oss och gillar därför att denna byxtyp kommer i olika utföranden för varierade stilar. Är du en slim eller regular fit? Vi väljer både de med rakt benslut och i tapered modell. Klassiska detaljer som bak- och sidofickor ger dina chinos ett tidlöst utseende. På Zalando tycker vi att varje basgarderob förtjänar minst ett par chinos i varierade färger. Svart, marinblått och beige är alltid lika gångbart och vi utmanar gärna vår outfit genom trendiga kulörer som röd eller grön. Detta blir en snygg utgångspunkt som kombineras med dina favoritskjortor. För en casual look tycker vi att det är extra snyggt att köra ett upprullat benslut. Kör strumplöst för en stil som funkar lika bra till sneakers som sandaler. Under hösten kan du bryta av klädseln med en tunn socka i accentfärg för en modern siluett.

Chinos - en klassiker!

Chinos är en klassisk byxa som många män och kvinnor världen över älskar. De har alltid varit ett plagg som passat till det mesta, fest som vardag. Det är fint att matcha med både skjorta, tröja och piké och resultatet blir alltid lika bra. Det ger både en preppy och avslappnad look, det beror helt på hur du väljer att matcha. Chinos är en skön variant av byxor som är rymliga och kommer i många färger. Det är alltid lika trendigt och kvinna som man, alla ser lika bra ut i dem. Du hittar här på Zalando härliga varianter från kända märken. Det är skön kvalité och materialen är utsökta. Ja, det är så många bra egenskaper dessa chinos har så vi tycker du genast ska klicka hem ett par idag!

Ja, det är verkligen en sanning. Chinos är ett riktigt klassiskt plagg och byxa som sedan de gjorde entré har varit en favorit i garderoben för många. De är snygga att ha skärp i och de är snygga att ha till sommaren. De har ofta väldigt snygg passform som gör att alla trivs i dem. Här på Zalando har vi valt ut de allra bästa modellerna som även är de mest populära. Vilka blir dina favoriter och i vilken färg? Klassisk beige eller kanske ett par snygga marinblå? Ja, variationen är som sagt stor. Shoppa dina chinos online här på Zalando idag, du får dem hemskickade både kvickt och smidigt!

Missa inte: