Snobben kläder för dam, herr & barn

Populära filter

Coola och snygga Snobben-kläder för dam, herr & barn

Snobben är en tecknad hund som skapades av amerikanen Charles M. Schulz och som först dök upp som en serie i amerikansk dagspress i oktober 1950. Snabbt blev serien otroligt populär och fram tills att den lades ned i februari 2000 hann den publiceras i mer än 2600 tidningar i 75 länder världen över. Den är därmed en av världens mest lästa serier.

I takt med framgångarna kom Snobben även att bli kommersialiserad. Det kom tecknade filmer, gosedjur och seriens karaktärer dök på 80-talet även upp i dataspel. Den vita beaglen Snobben, den gula fågeln Woodstock, Snobbens ägare Karl och vännen Gullan blev snabbt även populära motiv på tröjor och andra klädesplagg.

Idag finns Snobben-kläder i alla dess former både för barn och vuxna och i både dam- och herrmodeller. Du kan hitta bodys för de yngsta och plagg som tröjor, tajts, pyjamasar och kepsar för de som är lite äldre.

Sköna Snobben-plagg för alla tillfällen

Hos oss på Zalando kan du hitta Snobben-plagg som passar att bära i alla sammanhang. När det handlar om barnkläder är det aldrig fel att bära ett plagg med Snobben-motiv. När det kommer till plagg i dam- och herrstorlekar kräver bärandet lite mer planering. Då gäller det att du matchar plaggen rätt utifrån vad du bär för plagg i övrigt.

En Snobben t-shirt matchas enklast ihop med ett par klassiska blåjeans. Är t-shirten tillräckligt proper funkar den även att bära under kavaj i kombination med chinos, kostymbyxor eller jeans. Snobben kan även finnas som broderade emblem på exempelvis pikétröjor. Plagget är då diskretare och funkar att bära ihop med det mesta. Själva emblemet blir då en rolig detalj som lyfter hela looken.

Snobben-kläder görs idag av material som är så sköna att du gärna vill gå runt i plaggen hela dagarna. Ofta handlar det om 100% bomull när det kommer till t-shirts och pyjamasar och en kombination av bomull och polyester när det kommer till collegetröjor och i elastiska plagg som strumpor blandas bomullen upp med nylon och elastan.

Köp dina Snobben-kläder hos oss på Zalando

Hos oss på Zalando hittar du ett stort utbud av Snobben-kläder. Är du inloggad via appen eller hemsidan kan du hjärtmärka alla plagg du gillar för att sedan gå tillbaka och välja vilka du vill köpa. Är ett plagg slutsålt i den storlek du söker kan du genom att skriva in din mejladress lägga in en bevakning och få en notering om eller när plagget åter finns i lager.