Badmode till herr

Populära filter
2 521 artiklar

Badmode till herrar för både aktiva och lata stranddagar

Oavsett om du satsar på lata dagar med solande på stranden eller en dag med aktiva strandsporter, hittar du badmode för herrar i vårt sortiment. Välj en modell som ger dig rörelsefrihet och bekvämlighet för just ditt användningsområde. Här hittar du allt från längre och vidare badshorts till mer figurnära passform.

Matcha dina strandshorts med ett löst sittande linne som ger skön svalka och solglasögon och keps som skyddar mot solstrålarna. Vi vill också tipsa om våra snabbtorkande och ventilerande badväskor som gör det lätt och smidigt att få med dig badkläder och handduk till stranden.

Badkläder i funktionella material

När det gäller badkläder är hållbarhet och kvalitet viktiga faktorer. Om du badar i pool behöver du till exempel material som inte bleks av klor, och om du spenderar långa dagar på stranden behöver badkläderna ha UV-skydd för att inte blekas av solen.

Här hittar du material som ger dig funktionella plagg som både håller för klor och solsken, men som även ger dig skön och snabbtorkande funktion. Även plaggens snitt gör stor skillnad för bekvämligheten. Du hittar smalare och figurnära shorts för bland annat simning och hopp, då du vill att plagget ska sitta säkert på plats. För strandsporter som volleyboll kan du satsa på rakare och mer lössittande shorts.

Även när det gäller stil hittar du ett stort sortiment av badmode till herrar. Välj bland klara färger och iögonfallande mönster för en energifylld look, eller satsa på klassiska neturala toner och basfärger.

Hållbart badmode för ansvarsfull shopping

När du köper kläder är det inte bara plaggets hållbarhet säsong efter säsong som är viktig, men även plaggets påverkan på miljön. Här hittar du badmode framställt av återvunna material vilket lämnar ett mindre avtryck på miljön, men som också är snabbtorkande och slitstarkt.