Katalog

Populära filter
280 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

!Solid - mode för hårda killar! !Solids kollektioner är så uppseendeväckande att man till och med måste placera ett utropstecken framför märkesnamnet. Som ännu ett framgrångsrikt skandinaviskt märke berikar !Solid sedan en tid tillbaka många mäns garderober. Det danska märket med huvudsits i Kolding designar och tillverkar kläder för män som vill ligga lite före trenderna och samtidigt framhäva sin egna personlighet. Lediga streetwearlooks dominerar katalogen och stilarna avrundas med moderna mönster eller stickat av typiskt skandinavisk modell. !Solids kläder är moderiktiga och trendiga, ett märke som alla borde titta närmare på!

Solid – trendiga kläder som framhäver din personliga stil

Det spelar ingen roll om du ska klä upp dig inför en fest eller om du ska hitta ett plagg som passar till vardags – i Solids breda sortiment hittar du garanterat något som passar. De erbjuder trendiga kläder för män, med fina detaljer och bra passform.

Från uppklädda byxor till sköna tröjor

Modet ändras hela tiden. Trender kommer och går. Det är dock inte något problem för klädmärket Solid – deras vision är att ständigt uppdatera sina kollektioner för att alltid kunna erbjuda trendriktiga kläder till män. I deras breda sortiment hittar du alltifrån svala skjortor och shorts, till dressade byxor och avslappnade tröjor. 

När plaggen designas läggs det stort fokus på materialval och passform. Kläderna ska inte bara se snygga ut på galgen – de ska även sitta bra och kännas sköna mot huden.

Skapa en unik stil för varje tillfälle

En av Solids styrkor är att kläderna enkelt kan mixas och matchas med varandra, vilket ger dig möjligheten att uttrycka din egna, personliga stil. För att kunna skapa din unika look rekommenderar vi att du investerar i en bra basgarderob. Det krävs inte mycket – du kommer långt med en enfärgad T-shirt, ett par jeans och en skjorta.

När du har en bra bas kan du fortsätta framhäva din personlighet. Genom att till exempel addera inslag av färg eller mönster kan du anpassa din outfit efter varje tillfälle. Att matcha en blommig T-shirt med dina jeans skapar till exempel en avslappnad look, medan en skjorta snabbt gör dig redo för festen. 

Varje plagg har stor potential, och du kan med enkla medel anpassa stilen utifrån det. Med rätt detaljer kan jeansen kännas helt rätt på kundmötet, för att därefter användas på söndagspromenaden med familjen. Glöm inte att våga gå utanför boxen ibland, till exempel genom att kombinera olika klädstilar och material.