Coca Cola kläder för dam, herr & barn

Populära filter

Läskande snygga Coca-Cola-kläder för dam, herr och barn

Coca-Cola är ett av världens mest kända varumärken. Sedan den älskade drycken och bolaget började ta form för över 130 år sedan har de etablerat sig som något utöver det vanliga. Genom åren har varumärket överskridit sin roll som enbart en symbol för en läskande god dryck – med tiden har det blivit en kulturell pionjär.

Från sin tidlösa logotyp till vår syn på hur självaste tomten ska se ut – Coca-Colas roll i vad vi anser tilltalande när det kommer till design och trender går inte att överskatta. Med tanke på Coca-Colas status som företag och deras roll som inspirationskälla, är det en självklarhet att du också kan hitta moderiktiga kläder med varumärket.

Ett ikoniskt märke som är värt att visa upp

Coca-Cola har som sagt blivit något mycket större än bara en läskedryck och det beror till stor del på att det är ett varumärke som syns. I allt från klassiska reklamer till sponsorsamarbeten med globala idrottsevenemang har företagets ikoniska profil följt med oss genom samtiden. Den utbredda igenkänningen av företaget har, tillsammans med dess många uppmuntrande slogans genom åren, förvandlat varumärkets stil till en positiv statussymbol för det trendiga.

Inte nog med att Coca-Cola är ett företag som förmedlar positiva signaler i väldigt många människors ögon, det är också en dryck som många är stolta att förknippas med – både på grund av läskens smak och vad varumärket representerar för dem. Tillhör du den kategorin människor är det ett givet alternativ att dra på sig en tröja med företagets märke.

Coca-Cola-plagg – stil för dig med glimten i ögat

I utbudet av Coca-Cola-kläder på Zalando finns det flertalet t-shirts och tröjor som bär dryckens klassiska logotyp – och det i olika varianter. Vissa alternativ är mer nedtonade medan andra tar ut svängarna i större utsträckning. Du kan exempelvis hitta logon på tröjor med en retrokänsla eller vibbar av popkonst. Det finns även flertalet plagg med tryck av märkets ikoniska flaskor.

Letar du efter något annat än tröjor finns det Coca-Cola-plagg som passar till träning och aktivitet, eller för skönt häng hemma på soffan. I första hand är de flesta Coca-Cola-kläderna bäst anpassade för avslappnade situationer då du vill knåpa ihop en snygg outfit med en lättsam framtoning.

Även om många av plaggen är framtagna med glimten i ögat så samarbetar Coca-Cola också med välkända klädmärken. Det innebär att du också kan hitta alternativ som ser smakfulla ut och ligger helt rätt i tiden.