ORIGINAL COMFORT - Ansiktsvård - tillbehör

149,00 krInkl. moms
Färg: ivory
  • ivory
  • bouncy blue
  • cheeky peach
ivory
bouncy blue
cheeky peach

Om produkten
Med GLOV Comfort blir livet lättare. Med GLOV Comfort kan du ta bort makeup med endast vatten. Den speciella fyrkantiga designen hjälper dig att komma åt svåra ställen som t ex ögonvrån och eyeliner som kan var svår att få bort. Den största GLOV-handsken är perfekt för att ta bort makeup från nacken eller bröstet. Speciellt för damer som använder stark makeup. Efter varje handtvätt rengör du den med GLOV Magnet- tvål eller vanlig tvål. GLOV Magnetic Star-fibrer är 30 gånger tunnare än bomullsfibrer och 100 gånger tunnare än hårstån. Tack vare den stjärnformiga designen kan stark makeup tas bort effektivt. Elektrostatiska egenskaper aktiveras i fibrerna när de kommer i kontakt med vatten och verkar som en magnet och drar till sig alla orenheter. Effektiv även för mörka läppstift och mascara.
Rekommenderad användning
1) Fukta med vatten.2) Massera ansiktet med GLOV en stund och avlägsna makeup genom att rotera handsken.3) Tvätta med GLOV Magnet leanser (magnetrengörare) eller med lite tvål.4) Låt torka och använd på nytt.
Produktinformation
Material: 80% polyester, 20% polyamid
Artikelnummer: GLF31G001-A11

delivery
Standardleverans
inom 2-5 arbetsdagar
Glov

recensioner

4.5
16 recensioner

Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om dataskydd på Zalando.