Low Waist Jeans för dam

Populära filter
162 artiklar

Low waist jeans för dam för en bekvämare passform

Att hitta ett par jeans som passar är inte alltid lätt, det underlättar dock om du vet ifall du gillar mer lågt sittande eller högt sittande. På Zalando hittar du en av de tidlösa favoriterna nämligen low waist jeans för damer. Bland de lågt sittande jeansen i vårt sortiment hittar du flera olika modeller. Du kan bland annat välja mellan silhuetter som smala, raka, eller utsvängda jeans. Low waist jeans för damer är ett perfekt val om du vill framhäva dina kurvor. Många föredrar jeans med låg midja för att de inte sitter åt över magen vilket kan kännas mer bekvämt.

Lågt sittande jeans i olika färger och material

på Zalando hittar du lågt sittande jeans i flera olika denimfärger så att du kan välja ett par som passar din stil och som matchar just din garderob. Trots att det är jeans med låg midja kan du fortfarande stoppa in tröjan i byxorna för att skapa kontrast. Du hittar jeans i skönt bomulls-eller polyestermaterial, vissa tillverkade i mer hållbara material än andra. Följ till exempel Zalandos hållbarhetsmärkning för att se vilka produkter som är gjorda av miljövänliga material. För att ge dina lågsittande jeans längre livslängd kan du klippa av de till häftiga shorts när du tröttnat eller skapa en ännu mer sliten känsla till jeansen genom att använda ett rakblad eller sax. Detta ger dina byxor längre livslängd vilket är mer miljövänligt.

Pris och andra praktiska saker på dina jeans med låg midja

Du hittar jeans med låg midja från flera olika märken, vissa mer kända än andra och priset kan därför komma att variera från några få hundralappar till flera tusen. Förutom priset är det även bra att fundera på hur många fickor du föredrar då vissa low waist jeans för dam inte kommer med fickor. Det är även bra att tänka på om du föredrar att endast ha knappar eller det klassiska blixtlåset med en knapp eller två. Om du gillar att bära skärp till dina jeans brukar de flesta komma med hällor som kan hålla skärpet på plats, men ibland kan även dessa saknas. Sist men inte minst, tänk på att skaffa ett par jeans som passar din längd då de förutom olika storlek i midjan även kommer i olika storlekar på längden. Om jeansen ändå skulle vara för långa går det självklart bra att vika upp dem.