Katalog från Desigual

Varumärke
Pris
149
149
2255
2255
krkr

582 artiklar

Sortera efter:
Sida 7 av 7
Tygbyxor - green Scarf - blanco Minikjol - pink YESTERDAY - A-linjekjol - black SANT CELONI - Kort kappa / rock - black ROXI - Pennkjol - black GELIDA - A-linjekjol - black PLINAS - Jerseyklänning - fresa Jeans slim fit - denim dark blue SET - Örhänge - multi-coloured ETERNAL - Fingervantar - black GUAYABA - Strumpbyxor - estado DAKOTA - Tygbyxor - chocolate Mössa - estado MIMOSA - Jeansklänning - denim dark blue Sommarklänning - black LALY - A-linjekjol - black SILVIA - Jerseyklänning - fuchsia rose TRACY - T-shirt - långärmad - navy CHIVITE - T-shirt med tryck - fuchsia rose SEGOVIA - Overall / Jumpsuit - black RETRO COURT - Gym- & träningskor - white night garden ESCOCIA - T-shirt med tryck - blanco SCARLETT - Sommarklänning - black EDI - Kort kappa / rock - black LOLA - Leggings - gris vigore claro KO TAO - Bikiniöverdel - cameo blue NOUCOL - Jeansjacka - denim medium wash ROSAURA - Stickad klänning - black MARES - T-shirt med tryck - black KO TAO - Bikininunderdel - cameo blue SALLY - Jeansjacka - black ASIA - T-shirt med tryck - blue ARCANO - T-shirt med tryck - geranium LA LA - Leggings - black MELISA - Sommarklänning - crudo T-shirt med tryck - crudo shiny LONDRES - Overall / Jumpsuit - black PETRONIA - Jerseyklänning - rojo OSHAWA - T-shirt med tryck - navy WHITEHORSE - Linne - azalea TRIPO - Bikiniöverdel - verde estanque Linne - pink MAPUTO - Jerseyklänning - crudo GALA - Bikininunderdel - azul lovely Baddräkt - azura KAMPALA - Jerseyklänning - azalea ARGENÇOLA - A-linjekjol - blanco RINGO - T-shirt med tryck - dusty turquoise OSKAR - T-shirt med tryck - blanco BAIJI - Tygbyxor - midnight Bikiniöverdel - navy Sport-bh - garden Träningsjacka - garden

Thomas Meyer hade just kommit ur tonåren när han fick en vision som skulle komma att spela stor roll för modevärlden; han ville designa kläder för människor snarare än för kroppar. När svindlande vackra modeller som Adriana Lima eller Bar Refaeli fullkomligen strålar i Desiguals fantastiska kläder såhär ett par decennier senare, kan man inte annat än konstatera att Meyer har lyckat ovanligt väl. Det är en stark färgpalett som vägleder alla Desiguals kläder och accessoarer. Är du ovan att bära upp kaxiga kulörer så börja med ett plagg som lyfter fram dina egna färger; ögon, hår, eller hyns lyster. Man kan även välja antingen utstickande kläder, eller också accessoarer - men när du väl grävt ner dig i Desiguals universum är chansen stor att du vill ha både och! Många av märkets toppar, tunikor och klänningar är härligt vida, så matcha med tighta leggings undertill för en snygg outfit.

Måla hela världen med hjälp av Desigual

Medan Desigual tog hemlandet Spanien med storm redan för många år sedan, har av världen jublat land efter land när lokala butiker slagit upp. I Desiguals värld åker alla traditionella klädkoder åt skogen. Här kan både väskan, skorna och själva kläderna sprudla av regnbågens alla färger. Den positiva stilen i kollektionerna bjuder även in till vilda frisyrer, så testa gärna att lossa på knuten när du går klädd i Desigual. Vill man kan man med hjälp av en äkta blomma i håret också fånga upp färgerna från Desiguals signaturtryck. Mycket färg är tacksamt när huden är solkysst, så under sommaren känns Desigual som allra mest självklart. Under mörkare månader är det mesta ur kollektionerna klockrent under en ljus jacka - ett snabbt sätt att undvika dova toner som ibland känns deppiga när det är långt till vår.

Missa inte: