Vinterjackor till herr

Populära filter
1 335 artiklar

Upptäck vårt utbud av vinterjackor för herr!

När kylan gör sitt intåg är det inget som är så viktigt som en värmande vinterjacka som också passar till resten av dina plagg i garderoben. Det allra enklaste är att köpa en svart jacka som matchar till både jeans, kostymbyxor och chinos.

Jackorna i vårt sortiment passar till både vardags och finare tillfällen. Det finns jackor i sportiga modeller och i stiliga varianter som kan bäras under arbetsveckan eller på helgens utekväll. Både med dragkedja och en mer sofistikerad knäppning. För dig som gillar att sticka ut finns det jackor i gladare färger som gult eller varmt orange. Beigea toner ger ett avskalat intryck och är lättmatchade.

Herrjackor för alla tillfällen

Håll dig uppdaterad på de senaste trenderna och köp herrjackor av kända märken. Jackor med kapuschong är perfekta när vindarna viner och du vill skydda huvudet mot kylan. Många av dem har en dekorativ pälskant.

Om du gillar snygga detaljer finns det också jackor med en ordentlig krage med mjukt ludd som ger ett mysigt och avslappnat intryck. Den dubbelknäppta jackan ser inte bara stilig ut, utan skyddar också mot kyla.

De lättviktiga jackorna av 100 % polyester passar bra på vinterpromenaden eller när du vill ha en jacka som ger maximal rörelsefrihet.

De extra glansiga jackorna ger ett urbant uttryck och passar till de flesta tillfällen. De finns också i metalliska färger för en lyxig känsla. Starka mönster är en riktig humörhöjare och får dig att sticka ut i mängden. En manchesterjacka är i stället mer rustik och påminner om en dag på godset framför brasan.

Funktionella jackor i sköna material

En snygg anorak är ett komplement till den vanliga jackan som stängs med dragkedja. I stället dras den över huvudet för en avslappnad och sportig look.

Många av jackorna har gott om fickor och på framsidan av jackan kan du förvara nycklar och telefon lättillgängligt. Den luddiga jackan är en annan modell vi gillar, och får dig att se avslappnat snygg ut. Den är perfekt att dra på när du vill vara varm och bekväm medan du sitter i bilen, eller lämnar huset snabbt ut för att hämta in veden eller posten. Ett alternativ är att bära den under en tjockare jacka för ultimat värme och komfort.

Oavsett om du föredrar en jacka i kortare modell eller en parkas i längre modell, så finns det något för dig i det stora utbudet.