Sport-BH

Populära filter
1 718 artiklar

Få friheten att köra hårt under träningen med rätt sport-BH

När du tränar ska sättet som kläderna sitter på inte vara det som tar fokus från dina tankar, de ska helst bara finnas där och vara som en del på dig, som en partner och inte som en belastning. De ska inte hindra dina rörelser eller ge dig jobbiga skavsår.

Bland alla träningskläder är sport-BH:n ett av de viktigaste plaggen. Belastningsskador är inget att leka med, vilket man kan få utan rätt stöd från en sport-BH som sitter bra på dig och har rätt passform för just din byst. I vårt stora sortiment här på Zalando kan du hitta rätt stöd för din kropp, så att du kan köra på under hela träningspasset eller på matchen.

Att tänka på när du väljer sport-BH

När du väljer sport-BH är det viktigt att den passar dina former. Vad ska man tänka på när man väljer vilken man ska ha? Materialet är en viktig aspekt, du vill ha ett funktionsmaterial som transporterar bort svett och värme från kroppen, som polyester eller polyamid. Axelbanden ska inte skära in i axlarna utan sitta skönt och bekvämt.

Många använder samma sport-BH för alla typer av träning, men de har faktiskt olika funktioner beroende på hur hög intensiteten på träningen är. Vissa ger mer på rörelsefrihet som behövs under pilatespasset och stretchingen, medan andra ger dig maximalt stöd vid träning som inkluderar mycket hopp eller löpning.

När du väljer storlek, ta inte bara den storlek som du brukar ha, eftersom det kan skilja sig från modell till modell. Mät och gå igenom detaljerna inför varje köp, så att sport-BH:n du får hem sitter bekvämt och du kan ha den länge. Klicka på fliken ”Passform m.m.” för att få information om hur lång modellen på bilden är och vilken storlek hon har på sig. Du hittar även vår storlekstabell under denna flik.

Fullt ös med matchande träningskläder

Även om bekvämlighet och passform är det viktigaste när man väljer sport-BH så skadar det ju inte direkt om den är snygg också. Hitta en modell du trivs med, även om det tekniskt sett är underkläder gör det inte lika mycket om axelbanden sticker fram när man är på gymmet.

Att du själv känner dig snygg ska inte underskattas heller, det kan öka självförtroendet och ge dig styrkan du behöver för att orka en omgång till. Matcha gärna med andra snygga träningskläder du hittar här på Zalando.