Populära filter
278 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Söker du ett par snygga och högkvalitativa gummistövlar? Då bör du inte missa Hunter. Detta märke står för ett stort hantverkskunnande och är kunglig hovleverantör i hemlandet Storbritannien. Man har lyckats med att göra de praktiska klassikerna i naturgummi till trendiga stövlar som väcker vårt ha-begär. För idag är Hunter ett märke som inte endast förknippas med friluftsliv utan även i allra högsta grad associeras med mode och trender. Vi på Zalando är stormförtjusta i märkets utbud av härliga färger. Här hittar du nyskapande modeller för såväl vuxna som barn. Gummistövlar som står pall för arbete i trädgårdslandet, blöta hundpromenader och besök på leriga festivaler. Dessutom tillverkar Hunter smarta specialanpassade strumpor och vattentäta accessoarer som gör de regniga dagarna betydligt roligare.

Gummistövlar som passar både i skog och stad

En låg eller hög modell på stöveln är en smaksak. Högre modeller fungerar fint även i tuffare förhållanden i skog och mark. Lägre modeller är lätta att hoppa i och ur. Vi gillar att Hunter tagit fram flera modeller som påminner om klassiska chelseaboots. De är lätta att matcha även till lite mer dressade plagg som kostymbyxor och en trenchcoat. Ska du välja ett par gummistövlar till ett barn? Då är Hunters lätta stövlar i tilltalande färger ett bra val. Tänk på att trä regnbyxor över stöveln innan barnet hoppar i vattenpölar. Att matcha stövlarna med regntäta funktionskläder är naturligtvis även ett måste för dig som är vuxen och vill hålla dig torr även i det ruggigaste väder. Addera ett par varma strumpor under kallare dagar för maximal komfort.

Annat av intresse:

Outdoortillbehör

Friluftstillbehör

Regnkläder

Stickade tröjor

Ryggsäckar

Upplev naturen utan gränser med Hunter ORIGINALS

Det finns inget dåligt väder – i alla fall inte om du tar på dig ett par pålitliga Hunter ORIGINALS innan du går ut genom ytterdörren. Det här är ett av världens mest älskade märken bland modeintresserade naturälskare över hela världen. De ikoniska stövlarna och skorna kombinerar stilrenhet med elegans, samtidigt som de är funktionella.

De snygga stövlarna och skorna i sortimentet är framför allt kända för att vara tillverkade av material av extra hög kvalitet. Med ditt favoritpar på fötterna kan du njuta av en skön naturupplevelse även när det är vått, kallt, blåsigt, snöigt eller regnigt ute. Stövlarna och skorna i sortimentet passar även utmärkt för vardagsbruk. De hjälper dig att hålla fötterna varma och torra när du tar dig till och från jobbet eller skolan, går ärenden på stan eller unnar dig en avslappnande promenad.

Kvalitetsstövlar för hela familjen

Naturen känns extra vacker när du får dela dem med någon som du tycker om. Den bästa starten på ert familjeäventyr ute i det fria är att välja ut era favoriter ur Hunter ORIGINALS rika och varierade utbud för män, kvinnor och barn. Med stövlar på fötterna är ni redo att plocka svamp i skogen även under årets våtaste dagar, åka pulka i backen från morgon till kväll eller tävla om vem som kan hoppa i flest vattenpölar på hösten.

I sortimenten för kvinnor och män hittar du vatten- och vindtäta modeller i olika stilar, färger och former. Du kan välja mellan modeller som täcker vaderna och diskretare varianter som är kortare. Det finns också ett varierat utbud för barns unika behov, där ni tillsammans kan välja mellan olika slitstarka modeller. I utbudet finns färgstarka stövlar och skor, men även diskretare svarta och vita modeller för dig som föredrar en nedtonad och klassisk look. Det viktigaste är att dina favoritstövlar eller favoritskor reflekterar din unika personlighet och att de känns som en naturlig del av din garderob.

Respekt och ansvar för vår natur

Hunter ORIGINALS arbetar aktivt med att främja hållbar produktion och klimatsmarta val genom att ha ett utpräglat miljötänk som genomsyrar företaget. Det här är ett märke som passar dig som vill värna om miljön, och samtidigt verka för en bättre och grönare framtid.

Skorna och stövlarna i utbudet förknippas med hög kvalitet men också med lyx och elegans. De stilrena modellerna är ett måste i varje modeintresserad naturälskares garderob.