Katalog

Populära filter
159 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Oakleys framgångssaga började 1975 i Jim Jannards garage. Jannard var en innovatör som med liten budget senare satte som mål att skapa sportglasögon som var bättre och snyggare än alla som funnits tidigare. Funktionaliteten och designen skulle fulländas helt enkelt! På Oakley är grundinställningen att ingenting är omöjligt, och ur denna idé har ett världsomspännande varumärke vuxit sig starkt! Skidglasögon och solglasögon är fortfarande givna favoriter i sortimentet, men förutom goggles och andra glasögon tillverkar man numera också kläder, skor, väskor och andra accessoarer - Oakley har kort sagt blivit rena rama livsstilsmärket! Sportig design och högsta funktionalitet kännetecknar kreationerna, oavsett om det gäller skidkläder, badshorts eller sneakers. Varumärket är ett självklart val för många idrottsstjärnor världen över och designar skor, kläder och accessoarer för både dam och herr.

Alla tiders solglasögon - Oakley!

Oavsett vilken sport du sysslar med eller om du helt enkelt vill ha ett par solbrillor i vardagen hittar du de perfekta glasögonen för dina behov i Zalandos Oakleysortiment. Golfare, cyklister och vintersportare har en perfekt följeslagare i det amerikanska varumärket. Oakley står nämligen också för tekniska innovationer på högsta nivå, för perfekta optiska färdigheter och optimal design. Du ser bättre ut samtidigt som du ser bättre. Köp skor, kläder och accessoarer från Oakley hos Zalando - och de närmast legendariska glasögonen såklart! Den futuristiska designen och det ovala O:et har blivit självklarheter i sportvärlden! Från garaget i USA till en av världens främsta tillverkare av sportartiklar - Oakley, online hos Zalando!

Oakley-kläder för alpina sporter med mycket rörelse

Hos Oakley hittar du sportiga kläder som främjar dina rörelser och håller dig bekväm medan du kör hårt. Kläderna har framförallt tagits fram för alpina aktiviteter och vintersporter, men du hittar även plagg som du med fördel kan använda till vardags.

Här hittar du en stor kollektion av plagg och accessoarer som har högteknologiska material och funktionell design. Samtidigt är plaggen designade i en snygg och sportig stil för att du ska hålla stilen även i skidbacken och på vandringsleden. Med smarta designlösningar och kvalitativa material håller du dig både varm och torr samtidigt som din rörelsefrihet inte begränsas.

Här hittar du även utrustning från Oakley som bland annat skidglasögon och solglasögon som länge varit en grund i varumärkets utbud. Det var just med dessa bekväma och funktionella sportglasögon som varumärket gjorde sig ett namn. Du hittar även smarta mössor och huvor som håller huvudet såväl som ansiktet varmt.

Kläder och utrustning för att susa fram i skidbacken

Oakley har framförallt fokuserat på utrustning till skidbacken. Här hittar du både jackor och byxor som ger dig flexibilitet under skidåkningen. Välj ett par skalbyxor med vida byxben, som passar för att dra på byxorna över pjäxorna både för snowboard och skidåkning. Med förstärkta benslut är byxorna även tåliga för det slitage som sporten medför.

Oakleys jackor är också funktionellt designade för sporten. Bland annat hittar du jackor med extra stora huvor för att få plats med hjälm. Jackornas lite längre rygg gör att du slipper kyla just över ryggen och vattenavvisande material håller dig torr och varm. Med sköna elastiska muddar slipper du snö och kyla som tar sig in under kläderna.

Med solglasögon från detta varumärke får du hög kvalitet och funktionell design. Glasögonen är kända för sin sportiga stil och bekväma passform. Här hittar du både böjda sportglasögon som sitter ordentligt på plats i skidbacken samt vanliga sportglasögon som passar för sporter som löpning eller golf.

Värmande plagg för vardagsanvändning under vintern

Flera av plaggen från detta varumärke går utmärkt att använda under vintern även när du inte ägnar dig åt sporter. Håll dig varm med Oakleys jackor och accessoarer under vinterhalvåret för att även få en snygg och modern sportlook.

Här hittar du till exempel snygga fleecetröjor i mönstrad design som passar perfekt som ett extra värmande lager under vinterjackan. Du hittar även snygga huvtröjor för en mysig känsla i vardagen.

Flera av varumärkets accessoarer går med fördel att använda utanför skidbacken. Här hittar du bland annat värmande halsdukar och vantar så du slipper stelfrusna fingrar och en kall nacke.