Snowboardkläder

Populära filter
3 295 artiklar

Kör hårt i skidbacken med rätt snowboardkläder

Det är något alldeles speciellt med en krispig, vintervit dag när backen ligger redo för riktigt bra åkning. Snowboardåkningen är inte bara en sport för många utan även en livsstil och ett sätt att uttrycka sin identitet. Därför är det otroligt viktigt att stilen ska gå hand i hand med dina drömmar. Om du dessutom lyckas hitta funktionella och varma skidplagg är det helt enkelt jackpot.

Allt det här kan du uppnå genom att skaffa en av alla de fina snowboardkläder som finns tillgängliga i sortimentet. Skaffa sportiga och snygga jackor för både dam och herr, samt värmande halsdukar, handskar och mössor. Det finns stora möjligheter att köpa snowboardkläder från samma märke för att få en enhetlig och imponerande stil. Andra plagg som inte heller får glömmas bort är varma underställ, tights och tunnare tröjor som kan bäras under de varmare jackorna.

Snowboardkläder med detaljer du kan räkna med

Flera av snowboardkläderna finns med rymlig passform vilket både ger plats för extra, värmande plagg under och även skapar en ledig och snygg stil. Rejäla kapuschonger är ett måste när du sitter i liften och det blåser lite extra. De allra flesta skidjackor går att justera efter behov, tack vare dragsko i midjan eller högst upp vid halsöppningen. En annan variant är ett kraftigt kardborreband som kan spännas åt runt handleden så inte kall snö tränger innanför jackan.

Oavsett om du föredrar mer diskreta färger eller starka och uppseendeväckande mönster kommer du inte bli besviken, här finns allt. Det finns även mer spännande varianter med jackor i en stilren färg med mer utstickande detaljer på blixtlås och fickor.

Snowboardkläder att älska i många år framöver

En viktig komponent när du letar efter snowboardkläder är bekväma överdelar och accessoarer. Varma tröjor är perfekta att ha på sig under jackan eller att bära hemma i stugvärmen efter en lång och aktiv dag i kylan. En fleecetröja i polyester är både lättskött och behaglig, och du kan skaffa flera färger för att få lite mer variation. Den smarta dragkedjan gör att tröjan är enkel att ta av och på. Om du är lite frusen kan du dra blixtlåset hela vägen upp.

Dammodellerna är ofta något mer insvängda i midjan för en elegant passform. En generösare sjalkrage är både snygg och värmer lite extra där kylan riskerar att tränga in. Glöm inte att skaffa ett par fina och varma vantar. Det finns varmfodrade varianter med ett yttertyg av polyester som håller vätan borta. Eftersom det också finns resår vid handleden kommer vantarna att sitta ordentligt på plats, även när det går undan i skidbacken. Det har aldrig varit enklare att investera i snowboardkläder som håller säsong efter säsong.