Seglarskor

Populära filter
120 artiklar

Välkomna våren med ett par nya seglarskor

Skepp ohoj. Dags att ta på sig sina seglarskor. Även om denna typ av skor ursprungligen designades till just seglare så används de idag även som trendiga fritidsskor. Seglarskor har ganska många likheter med loafern, men är oftast tillverkade i läder, inklusive snörena. Tygvarianter förekommer också. Traditionella modeller har mjuka och vita sulor för att de inte ska repa eller färga av sig på båten, men i moderna varianter designade mer för vardagsbruk kan detta variera.

Särskilt på våren och försommaren brukar populariteten hos seglarskor få sig ett uppsving, eftersom de är så sköna och bekväma efter att man spenderat en vinter med att klampa runt i tunga vinterskor. Låt fötterna återhämta sig med ett par luftiga och smidiga skor. Köp dem här på Zalando idag.

Klä upp dig för hav och land med smidiga vårskor

Dags att välja outfit för dagen. Sköna vårskor är ett självklart val idag, det får bli seglarskorna. Men vad ska man ha till? Kombinera dem med olika plagg för att få till fräscha outfits till olika situationer.

En klassisk kombination är att bära seglarskor tillsammans med en marinblå tröja eller skjorta och khaki- eller jeansbyxor. Det ger dig en avslappnad men ändå elegant look som funkar bra både på land och till sjöss. En vit eller ljusblå T-shirt med marinblå shorts är en tidlös kombination som skapar en somrig casual look. Väljer du en snygg men diskret accessoar som en klocka till det kan det fullända din look. Glöm inte solglasögonen om solen ligger på.

För en mer formell look kan seglarskor kombineras med en kavaj eller blazer. Detta fungerar särskilt bra för utomhusbröllop och andra högtidliga tillfällen under sommarmånaderna. Ett klassiskt exempel på färgval är en vit skjorta, en ljusblå eller beige kavaj och ett par mörka byxor. För en mer feminin look kan du bära seglarskor med en knälång klänning eller kjol och en enkel blus eller skjorta.

Hitta enkelt dina nya favoritskor med Zalandos sökfunktioner

Om du vet vad du är ute efter kan du lätt få fram just de skorna du vill ha här på Zalando. Gå längst upp på sidan och klicka på en av rullgardinsmenyerna, till exempel Färg, Varumärke eller Material för att endast få upp skor som uppfyller de kriterierna.

Det är också ett enkelt sätt att hitta produkter tillverkade med hållbarhet i åtanke. Klicka på Hållbarhet och bocka till exempel för Förbättrad produktion eller Återvunna material.