Katalog

Populära filter
169 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Rip Curl

Vi drömmer oss bort till sol och bad i kläder från Rip Curl. Vi älskar hur detta märke ringar in säsongens strandstil med badkläder och tillbehör som gör oss till riktiga beach-babes. Stilen är ledig och avslappnad i snygga och fräscha färgkombinationer. Med oväntade detaljer och en kombination mellan trend och funktion tar de semestern till nya nivåer.

Sporta strandstilen i rip curl

Oavsett om det vankas lata dagar på playan eller om du blickar fram mot nästa poolparty är det läge att spana in det senaste från Rip Curl. Här hittar du snyggt swimwear i form av snygga badbyxor, väldesignade bikinis och alla schyssta tillbehör. Satsa på mönstrade badlakan som matchar badkläderna. Bred ut dem på stranden och känn att du blir ett med solsemestern från dina drömmar. Dessutom har Rip Curl flera väskor och ryggsäckar som är perfekta att stoppa strandprylarna i eller alla dagens förnödenheter för en dag på stan. Med smidiga fack och praktiska dragkedjor får du enkelt ner allt du behöver under en dag ute. I fräscha färger och nylonmaterial är det här bärbar trend när den är som allra bäst.

För en osande sommarstil

Oavsett om du söker en casual stil för häng i sommarcity, en outfit för stranden eller vill ha säsongens hetaste badkläder så behöver du inte blicka längre än till Rip Curl. Vi älskar hur de mixar och matchar färger och mönster. Du kan även välja att hålla det mer minimalistiskt i deras monokroma uppsättningar. Helset känns helrätt och du kan även sätta ihop dina egna kombinationer genom att blanda över- och underdelar. Knälånga surfshorts gör sig extra bra till en enkel t-shirt och badtofflor eller skinnsandaler, medan en baddräkt gärna får förenas med ett par avklippta jeansshorts. Hur sportar du din strandstil med det senaste från Rip Curl?