Basketskor

Populära filter
213 artiklar

Basketskor för herr gör dig till planens proffs

Bollsporter är ett roligt sätt att motionera tillsammans på. Utmana varandra på basketplanen och känn känslan när bollen äntligen träffar nätet. Extra roligt blir det om du har ett sinne för sportiga designs och legendariska märken. Med ett par basketskor får du en härlig svikt i stegen och ordentligt med stöd för foten. Kombinera de snygga skorna med ett basketlinne eller kanske ett par sportiga träningsbyxor.

Med ett par basketskor på fötterna ser du avslappnad och cool ut. I sortimentet hittar du både klassiska och trendiga färger från kända, internationella märken. Prisklasserna är varierande och därför är chansen stor att du hittar något du gillar. Det kanske rentav blir en slam dunk!

Basketskor för herr i klassisk och unik stil

Det som karaktäriserar en riktigt bra basketsko är den ordentliga bakkappan och lästen som inte bara skapar skor med attityd utan också sitter som en smäck på foten. Lysande neonfärger är riktiga energikickar i vardagen och när två blockfärger dessutom kombineras ger det ett alldeles unikt uttryck. Om du kör på en monokrom stil med svarta eller mörka kläder kommer verkligen skorna att sticka ut. Om du i stället vill satsa på stilrena och klassiska färger finns det svarta, gråa och vita basketskor för herr i sortimentet.

Skon i textil erbjuder ett luftigt och härligt material som gör att du inte svettas under varma sommardagar i solen på planen. Med en sula av naturgummi blir steget lätt och du riskerar inte att trampa snett lika lätt. Det är vanligt att basket går ut på många finter och vändningar, så se till att ha bra skor på fötterna.

Upptäck spännande funktioner

Frekventa inneträningar och gymbesök innebär att du kan behöva en lättviktig basketsko med en väl uppbyggd sula. Det ger maximal komfort och rörelsefrihet. På flera av basketskorna för herr är inte lästen lika bred och hög, vilket ger ett något nättare intryck. Skon är något mer mångsidig när den inte har det klassiska utseendet av den rejäla basketskon. Det är inte ovanligt att yttermaterialet är av en tålig skinnimitation. Tack vare den rundade tån får fötterna maximalt med utrymme så risken för skavsår minskar.

Förutom de klassiska modellerna kan du alltså skaffa basketskor för herr med spännande funktioner, som öppna partier där luften kan komma in eller ett luftigt meshtyg. Modellerna med kardborreknäppning går snabbare att ta på och dessutom fixeras skon bättre runt ankeln.