Träningstights & leggings för dam

Populära filter
3 289 artiklar

Ta träningen till nästa nivå i ett par tights från Zalando

På Zalando hittar du ett stort utbud av träningstights i olika modeller och utföranden. Välj mellan olika färger och mönster, långa eller korta modeller. Här finns tights för alla typer av aktiviteter och träningsformer så att du skall hitta tightsen just för dig.

Tightsen är tillverkade av olika material beroende på vilket användningsområde de har. Det kan röra sig om allt från bomull till funktionsmaterial som består av blandningar av elestan, polyester och polyamid. Funktionsmaterial är väldig fördelaktigt så det transporterar fukt bort från huden och håller dig torr och bekväm under hela träningspasset.

Ett par bra träningstights underlättar din träning

När man tränar gäller det att ha rätt typ av kläder. Det gäller så klart oavsett vilken typ av träningsform man ägnar sig åt. Bra träningskläder ska följa kroppen och underlätta rörelserna, utan att hindra dem på något sätt. Du ska helt enkelt inte tänka på dem när du har dem på dig. De skall vara som en naturlig del eller förlängning av din kropp.

Bra träningstights sitter åt på rätt ställen men stramar inte eller skaver. De kan till och med ge en extra skjuts i träningen eller återhämtningen om de är gjorda av kompressionsmaterial eller har andra typer av funktioner inbyggda.

Skapa din egen träningsgarderob

Att investera i en träningsgarderob är alltid en bra idé. Dessa plagg underlättar inte bara träningen utan är också snygga och bekväma. De kan utan problem bäras även när du inte tränas och med fördel kombineras med plagg från din normala garderob för att skapa en snygg och intressant stil.

För att dina träningskläder skall hålla sig fräscha så länge som möjligt gäller det att sköta dem på rätt sätt. Kläder i den här typen av material bör tvättas vid låga temperaturer, utan sköljmedel och bör aldrig torktumlas.