Baddräkter till barn

Populära filter
303 artiklar

Baddräkter till barn

För roligt plask och stoj vid strandkanten, eller för de första pirriga simtagen, behövs riktigt bra badkläder. Det är vår fasta övertygelse att en baddräkt för barn ska vara både praktisk och funktionell, samtidigt som den har en rolig och tilltalande design. Välj bland ett rikt utbud av många snygga badplagg för våra små.

Baddräkt för barn i massor av mönster, färger och modeller

Aldrig har det varit enklare att hitta en riktigt bra baddräkt för barn. Mycket har hänt inom badmode och du hittar både hela och tvådelade baddräkter, samt baddräkter med ärmar och ben i det stora utbudet. Kanske är det en klassisk baddräkt i sportig modell med ett coolt tryck som faller i smaken, eller så blir en modell med söt volangkant favoriten? Vill man verkligen försäkra sig om bra funktion är en heltäckande baddräkt med längre ärmar och ben ett bra val. Den skyddar både mot solen och är följsam att ha på sig vid strandlek. Dessutom ser man ut som en cool surfare när man bär den! Välj mellan mängder av färger och mönster. Varför inte satsa på ett badplagg med favoritfiguren på?

Följsamma och sköna material

Ingen tycker om badkläder som inte sitter skönt på, allra minst barn som leker och springer omkring mycket på stranden. Genom att erbjuda baddräkter för barn i hög kvalitet från kända varumärken, kan vi försäkra dig om att plaggen sitter bra på kroppen och är tillverkade i sköna material. I dag torkar också baddräkter snabbt, något som är viktigt när det är dags för en aktiv dag vid vattnet. Det kan dock ändå vara en bra idé att investera i minst två baddräkter för barn. Då har man en helt torr och skön att byta till när det är dags att komma upp ur vattnet. När det sedan är dags för nästa dopp är den första baddräkten torr igen.