Paw Patrol kläder för barn

Populära filter
40 artiklar

Upptäck barnens favoriter bland våra Paw Patrol-kläder för barn

Gör dig redo för äventyr med Paw Patrol. Många barns favorithundar finns här för att hjälpa till, när Chase, Rubble, Rocky och de andra hjältejyckarna gör sig redo för sin insats. Den charmiga TV-serien för barn har modiga och hjälpsamma karaktärer som gör sig bra som print på många olika sorters kläder.

Med våra Paw Patrol-kläder för barn kan ditt barn visa sin kärlek till de söta hundarna medan de ger sig ut på dagens roliga uppgifter i skolan, på lekplatsen eller hos lekkamraten. Låt ditt barn bli inspirerat att hjälpa andra precis som hundarna i serien gör genom att bära sina favoritkaraktärer på de fina plaggen.

Kläder som låter barnen visa upp sina hjältar

Många barn älskar att visa upp sina hjältar på kläderna de bär. Drömmer ditt barn om att växa upp och bli polis? Chase finns här som inspiration. Är det att släcka bränder som gäller så passar Marshall bättre. För den som älskar flyg och helikoptrar är Skye det bästa valet. Visst, ditt barn kommer troligen inte att växa upp och bli en som hjälper dinosaurier eller folk i djungeln, men Rex eller Tracker kanske ändå är favoriten ur det glada gänget.

Ta reda på vilka av hundarna som är barnens favoriter och hitta plaggen som är de bästa för dem. I vårt sortiment med Paw Patrol-kläder för barn finns många olika prints så att alla kan hitta kläder med hjältarna de tycker bäst om.

Plagg med Paw Patrol för alla händelser

Kan det vara svårt att få barnen att klä på sig ordentligt vissa dagar? Gör er redo för dagens händelser genom att leka Paw Patrol redan när det är dags att ta på sig kläderna på morgonen. Skolan brinner och behöver släckas, vi måste dit och hjälpa till! På med sweatshirten och byxorna så att du har skydd från lågorna och vi kan rädda alla. Tröjan med Marshall blir den bästa då.

Vi måste till stranden, folk är i fara vid vattnet! På med t-shirten och kortbyxorna så vi kan röra oss lätt och simma snabbt. Ta strumporna med Zuma så att vi kan rädda folk i vattnet precis som han.

Puh, bra jobbat idag kompis. Nu när vi kommit hem och varvat ner lite kommer dagens sista uppdrag: På med Paw Patrol-pyjamasen, borsta tänderna och gör dig redo att sova och samla krafter för en ny dag med nya äventyr.