Harry Potter tröjor för barn

Populära filter
18 artiklar

Lekfull stil med Harry Potter tröjor för barn

Med roliga kläder som barnen själva älskar att ha på sig blir det betydligt lättare att hålla humöret uppe och att motivera till lek och glädje. Välj kläder med motiv från barnens favoritfilmer och älskade böcker för att lägga till extra lekfulla plagg i garderoben.

Här hittar du härliga Harry Potter tröjor för barn som både håller barnen varma och bekväma och även ger en rolig detalj och mer unik stil till barnens garderob. Låt barnen välja tröjor med sina favoritkaraktärer eller favorit-hus från den populära bokserien och de välkända filmerna.

Vi på Zalando har samlat en mängd olika tröjor för barn med motiv från Harry Potter-serien. Här hittar du tröjor i sköna material som håller barnen bekväma vare sig det gäller skola, lek eller friluftsäventyr. Välj bland härliga färger och tryck i vårt sortiment av barnkläder.

Sköna material och funktionella snitt på Harry Potter sweatshirts

Här hittar du Harry Potter sweatshirts för barn i sköna och bekväma material. Välj till exempel tröjor i bomullsblandningar för att få en extra mjuk känsla mot kroppen. Med viskos och elastan i blandningen blir tröjorna extra mjuka och även något stretchiga vilket gör att du får ett flexibelt plagg för optimal rörelsefrihet.

Bland barntröjorna med Harry Potter-motiv hittar du flera olika modeller och snittar att välja mellan. Här finns bland annat snygga sweatshirts med muddar längs med ärmar och linning för en mysig tröja att bära under sovmorgnar och hemmadagar.

Du hittar även användbara huvtröjor i sortimentet. Dessa är perfekta att bära som ett extra lager under jackan, och ger skön värme åt nacke och huvud om barnen har glömt att ta med mössan. Huvtröjorna är även perfekta att dra på över t-shirten under uppvärmningen till matchen eller svala sommarkvällar.

Roliga tryck som visar personligheten

Med Harry Potter tröjor kan du låta barnen visa sin personlighet och sina intressen genom att få bära plagg som representerar deras intressen. Detta gör att de får känna på att skapa en egen stil och känner att de själva får välja över sina stil.

Här hittar du bland annat snygga tröjor med Hogwarts-tryck, perfekta som alternativ till den klassiska huvtröjan. Du hittar även tröjor med emblem från den fiktiva skolans olika hus. Här kan barnen till exempel välja att bära en Gryffindor-tröja för att visa att de tillhör samma modiga hus som seriens huvudpersoner.

Harry Potter-tröjorna är enkla att matcha med barnens övriga garderob och funkar lika bra till jeans och sneakers som under vinterjackan eller över träningskläderna.