Disney kläder för barn

Populära filter
57 artiklar

Disney-kläder för barn gör livet till en lek

Nästan alla barn älskar Disney-karaktärer. Vem har inte sina favoriter bland alla de hundratals karaktärerna från de roliga och känslosamma animerade filmer som släppts under åren? Nu kan barnen lätt visa upp sina favoriter tack vare det stora utbudet av Disney-kläder för barn som du hittar här på Zalando.

Du kanske precis har fått ett litet tillskott i familjen som inte hunnit bli introducerad till de roliga Disneyfigurerna ännu och det är du själv som älskar filmerna. I så fall är det absolut inget fel med det, vi på Zalando älskar också filmerna. Vill du att barnet också ska tycka om dem så att ni kan sitta och titta på dem tillsammans och mysa är kläder en bra introduktion för att få över dem på din Disney-älskande sida redan när de är väldigt små.

Upptäck massor av olika sorters plagg med Disney-karaktärer

Här hittar du olika typer av kläder med olika Disney-karaktärer som barnen kan ha på sig till alla tänkbara situationer. En snygg T-shirt fungerar till de flesta situationer, som att ha i skolan, där hemma eller lite var som helst. En varm bomullströja över det skyddar när det är lite kyligt ute, för en förkylning vill man ju helst slippa.

Om ditt lilla barn är i en fas där prinsessor är det bästa som finns kan du välja en mysig pyjamas med en Disneyprinsessa. Välj ditt barns favoritprinsessa, eller ta flera så att de kan växla mellan flera olika.

Klänningar, shorts och badkläder är andra populära val av kläder där man kan visa upp sin kärlek till Disney-karaktärerna. Matcha gärna ett par byxor med en tröja och strumpor med karaktärer av samma stil, och passa på ge barnet en liten tidig lektion i hur olika plagg kan komplettera varandra om man väljer kläder som har färger som passar ihop.

Sköna kläder som är skonsamma mot miljön

Att kläderna vi säljer ska vara av hög kvalitet och att tillverkningen har så lågt klimatavtryck som möjligt är viktigt för oss på Zalando. Därför väljer vi att sälja produkter från tillverkare som sätter stor vikt vid sådant. Vi vill också att kläderna du köper ska hålla länge, så att vi alla tillsammans kan göra det lilla vi kan för att spara på miljön.

Våra Disney-kläder för barn är tillverkade av material som är skonsamt mot barnets hud. Vi tycker att alla barn ska kunna ha kläder som sitter skönt och bekvämt och som de kan leka fritt i.