Byxor till barn

Populära filter
5 913 artiklar

Byxor för barn - hitta favoriterna på Zalando

Alla barn behöver byxor och hos oss på Zalando hittar du ett stort utbud av byxor för barn i alla åldrar och storlekar. Här hittar du funktionella och ändamålsenliga byxor för alla typer av aktiviteter och ändamål.

Byxorna finns i alla möjliga utföranden och är tillverkade av olika tyger och materialblandningar så bland annat bomull, polyester, nylon och elastan. De finns i allt från mjuka och löst sittande varianter till tights - allt för att ditt barn skall få precis de byxor som det behöver och trivs i.

Byxor - basen i garderoben

Byxor är basen i alla människors garderob - stora som små. Byxor är ett otroligt praktiskt plagg för barn då de sitter väl på plats samtidigt som de låter barnen röra sig fritt oavsett vilket bus de än hittar på.

Med ett par byxor som bas kan man skapa i stort set vilken outfit som helst. Det spelar ingen roll om det är ett lite mer uppklätt tillfälle eller om barnet bara behöver något skönt att ha på sig under overallen på vintern. Det finns byxor för alla tillfällen, och i kombination med andra plagg och detaljer kan man anpassa klädseln efter behov.

Vårda barnets byxor

Barn är aktiva och testar verkligen sina kläder till det yttersta. För att de skall hålla sig fräsch länge gäller det därför att vårda dem. Ett par välvårdade byxor för barn kan få en väldigt lång livslängd och till och med ärvas och älskas av flera barn om man tar hand om den på rätt sätt.

Tvätta barnets byxor i enlighet med skötselråden, olika typer av byxor kräver olika typer av omvårdnad. Generellt kan man dock säga att de bör tvättas vid låga temperaturer, tillsammans med liknande färger och gärna vändas ut och in för att undvika färgavfällning.