Klänningar till barn

Populära filter
3 229 artiklar

Oavsett om du letar efter en härlig festklänning, en luftig sommarklänning eller en praktisk barnklänning för att leka i, kommer du att hitta rätt modell på Zalando. Till och med på vintern kan klänningar för barn bäras hur lätt som helst i kombination med en värmande strumpbyxa eller ett par leggings. Skäm bort din ögonsten med en klänning som hon kommer att känna sig både bekväm och fin i.

Kalasfin för varje tillfälle - med härliga barnklänningar!

Tack vare de olika modellerna på Zalando kommer du att hitta rätt klänning för varje tillfälle. Välj en luftig klänning med glada tryck för din lilla flicka - ett perfekt alternativ på sommaren, för både lek och kalas. Om ni ska gå på en finare tillställning hittar du ett stort urval av eleganta finklänningar. Ett par snygga ballerinas är i kombination med festklänningen aldrig fel. Välj en barnklänning för lek som ger ditt barn maximal rörelsefrihet. För att din flicka ska kunna leka ute samtidigt som hon har på sig en klänning för barn är ett par ordentliga gummistövlar ett smart val.

Annat av intresse:

Ekologiska barnkläder

Pyjamas för barn

Inneskor barn

Leksaker Gosedjur

Premium Barnkläder

Snygga och bekväma klänningar till barn

När det gäller att köpa barnkläder vill du hitta plagg som både är snygga och som ger barnen bekväm komfort med hög rörelsefrihet. Barnkläder ska kunna ge barnen möjlighet att leka fritt och alltid vara bekväma utan skav eller kliande material. Här hittar du ett stort utbud av klänningar till barn i hållbara och sköna material.

Sortimentet av klänningar till barn innehåller både vardagsklänningar och festplagg. Här finns roliga mönster och färger som uppskattas av såväl vuxna som barn. Med plagg som är skapade med hållbara metoder och i organiska material kan du dessutom hitta klänningar som både är bra för barnen och för miljön.

För glada barn är rätt kläder ett viktigt val. Här kan du välja plagg som passar barnens individuella stil så de känner att det är roligt att bära plaggen. Då klänningarna är designade för att barnen ska vara bekväma slipper de även friktion, skav eller en svettig känsla.

Välj rätt klänningar för tillfället

Här hittar du klänningar för barn både för vardag och fest. För vardagsanvändning kan du välja klänningar i mjuka och stretchiga jerseymaterial som gör att barnen kan röra sig fritt. Du hittar även sportiga klänningar i t-shirtmodeller som fungerar perfekt för lek och sport som tennis eller skate.

Material som andas gör att barnen får en bekväm och ventilerande känsla vilket är perfekt för sommarens varma dagar. Du hittar även vardagsklänningar i långärmade och värmande material som passar bra för vintern. Bland annat hittar du grövre manchestertyger och mjuk sammet.

Även till fest finns det ingen anledning att ge upp komforten. Här hittar du till exempel söta babydoll-modeller som har vid kjol och resår i midjan för en bekväm men festlig stil.

Roliga mönster och färger för att motivera barnen

Bland sortimentet av klänningar för barn hittar du ett stort urval av olika mönster och färger. Här hittar du till exempel sportiga stilar med roliga grafiska tryck som Musse Pigg och andra kända figurer. Dessa är perfekta att matcha till tights för en vardagslook som är både rolig och bekväm.

Du hittar även ett flera mönstrade plagg som utgör ett fräscht och inspirerande tillägg i barnens garderob. Matcha till exempel leopardfärgade klänningar med mönstrade tights för en eklektisk stil. Du hittar även härliga blommönster och unika barnanpassade mönster.

De många materialen du kan välja mellan på klänningarna gör också att du kan mixa och matcha kläderna för olika stilar. Välj tyllklänningar för en söt och festlig stil eller satsa på jersey och denim för vardagsstilar med tuffare attityd.