Barnskor

Populära filter
8 818 artiklar

Barnskor från de första stegen till springtävlingen

Från din ögonstens allra första par skor tills de kan bära dina gamla tofflor. Vi har barnskor för alla åldrar och för alla tillfällen. Vi har de tuffa gympaskorna som glittrar eller som blinkar när ditt barn springer, gummistövlarna för fisketuren och finskorna för skolavslutningen. Vi har alla skor ditt barn kan tänkas behöva och med de snygga och häftiga detaljerna kommer de inte heller att problem att övertyga busungen att ta på sig dem.

Skor för barn på äventyr

Ett barns vardag involverar en mängd olika lekar och äventyr och vi har barnskor för alla dessa. När det är dags för den lilla att möta världen för första gången så behöver ju även han eller hon ett par skor för att hålla fötterna torra och varma. När det sedan är dags för de där första stegen så har vi ”Lära-gå-skor” för att ge det där lilla extra stödet. Därefter börjar det bli dags att fylla på skohyllan rejält.

När barnen kommer upp I åldrarna då det är dags för förskola och skola så tenderar också behovet av olika typer av skor att öka. Ett par sneakers eller gympaskor som passar bra för att jaga tjuvar, vara en pirat eller vara en prinsessa. Ett par gummistövlar kan vara bra för utflykten till skogen, ett par vattentåliga skor för en regnig höstdag, sandalerna för sommarutflykterna och ett par finare skor att ha vid högtider, födelsedagskalas med mera. Vi hjälper dig att hitta ditt barns nya favoritskor för alla tillfällen.

Glittrande superhjältar och snygga sneakers

Skorna vi erbjuder kommer inte bara i en rad olika modeller och typer av skor. Vi har också ett stort urval av färger, mönster och andra roliga detaljer för att ditt barn ska se fram emot att få ta på sig just de där skorna. Det finns de rosa-lila skorna som skimrar för barnet som vill känna sig som en riktig prinsessa. Det finns klassiska sneakers från kända och populära sportmärken som ditt barn kan känna igen från idrottsmän på TV. Likaså finns det barnvarianter av vuxenskor för de tillfällen när till exempel minstingen vill se ut som storebror.

Har ditt barn en favoritkaraktär från TV, böcker och/eller tidningar? Varför inte göra ditt barns dag genom att ge dem ett par skor med deras favoritkaraktärer på? För vem skulle inte känna sig tuff med sin favorit-superhjälte på skorna? Är ditt barn kanske mer diskret av sig och tycker om det enklare så har vi något för henne/honom också. Vi erbjuder enkla grå, svarta eller vita gympaskor med några enkla detaljer. För det finare tillfället har vi enfärgade skor, både blanka och inte som kommer med enklare detaljer och kanske en liten rosett för att göra det lite extra sött.

Vill du ge ditt barn det där lilla extra så har vi skor med ljusdioder i sulorna som blinkar när ditt barn springer och hoppar. För alla barn vet att om du har blinkande skor så springer du snabbare och hoppar högre. Det är bara logiskt. Vi har blinkande skor i flera olika färgteman från olika märken.