Barnskor

Populära filter
10 341 artiklar

Gå på upptäcktsfärd med bekväma och snygga barnskor

Barn växer snabbt ur sina skor, så det är tur att det är så roligt att köpa nya. På Zalando finner du alla sorters barnskor, från vattentäta gummistövlar till luftiga sandaler så ditt barn kan vara bekväm oavsett väderlek. Vi har även kängor och stövlar för barn som värmer hela vintern. Satsa gärna på ett par med GORE-TEX för att få ett skydd mot väta som samtidigt håller fötterna torra inifrån.

Vårt breda utbud av barnskor gör att ditt barn kan med din hjälp välja ett par som både passar dess behov och stil. Många av skorna har motiv med populära tecknade figurer och andra roliga detaljer. Barnmode är alltid extra härligt eftersom man kan låta fantasin ta över när det gäller färg och mönster.

Vid vissa tillfällen kan det såklart vara mer praktiskt eller önskvärt med ett par mer nedtonade, stilrena skor, till exempel om ni ska gå på bröllop eller om skorna ska användas vid något annat mer högtidligt tillfälle. Vi har många olika sorters ballerinaskor och lackskor som ger en finklädd känsla. Bli inte förvånad om du får se en och annan piruett.

Tänk på det här när du väljer skor till barn

När du ska köpa skor till dina barn är det en fördel om du mäter barnets fot så du köper rätt storlek. Du kan använda en vanlig linjal, även om ett särskilt redskap kan ge ett mer exakt mått. Om måttet hamnar precis på gränsen mellan två storlekar är det bäst att välja den större storleken så barnet inte växer ur skon direkt.

Många föräldrar väljer att köpa skor som är en eller en och en halv centimeter längre än barnets fötter så de har lite att växa i. Tänk på att barnet ska kunna ha en tjock strumpa i skon också. Däremot bör du inte köpa skor som är flera nummer för stora då det både är obekvämt och kan leda till att barnet snubblar när det springer.

En sak som kan vara bra att hålla utkik efter är skor med rejäla, mönstrade sulor. Om sulorna är helt platta blir det lättare att halka om det är halt på vintern eller när det har regnat. Om du letar efter skor till idrotten eller fritidsaktiviteter inomhus i sporthall är det bra att tänka på att välja vita sulor som inte kan sätta svarta fläckar på golvet.

Så hittar du det perfekta paret barnskor

Eftersom vi har flera tusen olika barnskor i vårt sortiment kan det löna sig att använda våra smarta sökfilter. Då kan du ställa in olika saker såsom storlek, färg, foder, stängning och licensierade karaktärer. Du kan också välja pris så du endast ser skor som ligger inom din budget, och du kan även välja att se specifika varumärken.

På respektive skors produktsidor kan du läsa användbar information som till exempel skötselråd och om skorna upplevs som små eller stora i storleken av andra kunder. Ofta finns det också kundrecensioner som kan hjälpa dig att avgöra om det är rätt sko för just ditt barn. Det är bra att göra lite efterforskningar och jämföra olika modeller. När du överväger ett par barnskor kan du fundera över om de passar till barnets jackor och andra ytterkläder så det blir en fin helhet.

När du väl har ställt in alla filter kan du bestämma dig för några få alternativ som du sedan låter barnet välja mellan. Då får ditt barn känna att det har valt skorna själv, och det blir en lättare beslutsprocess än om det får se alla sökträffar samt att barnet får något som passar deras personliga stil.