Badbyxor till barn

Populära filter
353 artiklar

Badbyxor till barn

Oavsett om det är dags för plask vid strandkanten, simskola, eller ett dopp i poolen så krävs det riktigt sköna och funktionella badbyxor av bra kvalitet. Välj mellan långa eller korta ben, loose fit, eller mer följsamma modeller i stretch. Det finns badbyxor för barn i alla möjliga modeller så att varje liten badfantast kan hitta ett eller flera favoritpar!

Snygga och funktionella badbyxor för barn

När det är dags att köpa badbyxor till barn kan det ibland vara lite knivigt att komma underfund med vilken modell man ska välja. Ett bra tips är att tänka på vilken aktivitet badbyxan ska användas till. Planerar man mycket strandhäng så kan ett par längre shorts i lösare modell vara bra. De passar utmärkt att både springa på stranden i, men också för att ta ett dopp. När simskolan hägrar kan en mer åtsittande modell i stretchmaterial passa bra. Den följer smidigt med i rörelserna utan att störa det minsta. Här är också ett par badshorts i kortare modell ett bra alternativ. Välj gärna ett par med smart dragsko i midjan som kan justeras och gör att badbyxan sitter bekvämt på plats.

Massor av mönster och färger

Man ska ju naturligtvis inte bara stirra sig blind på de praktiska detaljerna när det är dags att välja sommarens badplagg till barnen. Badbyxor för barn ska så klart ha en fin och rolig design också, det är halva nöjet! De lite mindre barnen kanske gillar ett par med den tecknade favoriten som tryck, eller ett färgglatt mönster? Den som närmar sig tonåren brukar däremot vilja ha en coolare modell, kanske med ett enkelt och grafiskt mönster. Oavsett vilken variant man föredrar så finns det massor av modeller att välja bland. Genom att använda det smarta sorteringsverktyget och välja mellan inställningar som till exempel storlek, mönster och färg så hittar du enkelt en snygg badbyxa i exakt rätt modell.