My Little Pony kläder för barn

Populära filter

Färgglada My Little Pony-kläder för barn i alla åldrar

My little pony karaktärerna dök först upp som leksaker 1982 och blev sedan väldigt populära under hela 80-talet. Med framgången följde även TV-serier och filmer och så även kläder.

My little pony-leksakerna har sedan återlanserats vid ett flertal tillfällen, något samlarna ser som att en ny generation föds. I takt med att nya generationer lanserats har också nya filmer och nya klädesplagg dykt upp. Kärleken till de söta ponnysarna ser aldrig ut att ta slut.

My little pony har blivit ett populärt motiv på kläder, inte bara för barn utan även för vuxna. Men det är som tryck på barnkläder de älskade karaktärerna kommer som mest till sin rätt. De älskvärda ponysarna gör sig otroligt bra på allt ifrån bodys för de minsta till t-shirts, tröjor, byxor och kepsar för de lite större barnen.

Sköna My Little Pony-plagg för både bus och sömn

När My little pony lanserades var det med ett begränsat antal ponnys. Med tiden har nya karaktärer tillkommit och ett huvudgäng med Twilight Sparkle, Applejack, Fluttershy, Rainbow Dash, Pinkie Pie och Rarity utkristalliserats. Bland dessa har några funnits med i princip från början medan andra tillkommit under vägen

Att köpa My little pony-kläder till ett barn är både lätt och svårt. Antingen så älskar barnet allt som har med my little pony att göra och vill ha varje plagg där de finns med oavsett vilken ponny som visas på trycket. Eller så har barnet en favorit ponny och vill ha plagg med just den ponnyn.

Bland de my little pony-plagg som finns idag hittar du många plagg som lämpar sig väl för lek och bus. Det kan vara en body att krypa i för de yngsta, en t-shirt med en matchande tajts, en tjocktröja för kyliga höstdagar eller en mysig pyjamas att sova i. Alla plagg har det gemensamt att de är gjorda av riktigt sköna och bekväma material, som barnet älskar att gå i.

Beställ barnens favoritkläder på Zalando

Att hitta My little pony-kläder i en affär just när man letar kan ibland vara svårt. Hos os på Zalando blir processen mycket enklare. Här kan du söka på namnet och få upp alla My little pony-kläder för barn som finns på ett och samma ställe.

Har du inte egna barn i rätt ålder funkar det även bra att ge bort my little pony-plagg som present. Tänkt då på att välja rätt storlek och rätt motiv.