Byxdräkter till barn

Populära filter
730 artiklar

Jumpsuit för barn – för minsta barnet till det äldsta

En jumpsuit för barn är ett av de mest omtyckta och smidigaste plaggen – om inte för ditt barn, åtminstone för oss föräldrar. En jumpsuit är smidigt då du inte bara köper ett plagg utan en hel outfit som enkelt och snabbt kan tas av och på. För den allra minsta kommer jumpsuiten med roliga och glada färger och detaljer så ditt barn får den stimulering hen behöver, men även lite mer enfärgade som du enkelt kan matcha tillsammans med en cool varm jacka. Klä din minsting i en söt jumpsuit som imiterar en söt nallebjörn eller varför inte en stilren jumpsuit med krage som efterliknar en poloskjorta tillsammans med söta chinos.

För det lite äldre barnet finns både klänningsjumpsuits men även coola träningsoverallar som gör hen redo för dagens alla överraskningar. Våra jumpsuit för barn kommer i olika material anpassade för de olika årstiderna vi upplever i Sverige, för härliga varma sommardagar rekommenderar vi självklart tunnare plagg i bland annat bomull eller polyester som andas och som ger dig en svalkande känsla i de varma vindarna. För kallare vinterdagar rekommenderar vi en gosig jumpsuit som till och med får björnen som gått i ide att avundas värmen som din minsting blir omgiven av.

Byxdräkt med roliga detaljer som reflekterar dagens bus

Det absolut viktigaste i ett barns liv är att få lov att utforska och lära sig. Visst vore det inte helt fel i en smart byxdräkt som låter de spralliga benen snabbt få på sig en hel outfit utan att behöva sitta still allt för länge och vänta medan sekunderna springer iväg. För minstingen har vi självklart inkluderat smarta tryckknappar i grenen av jumpsuiten för att göra det enklare för dig att ta av och på dräkten mellan blöjbyten.

Dessutom har vi några för både de mindre och äldre barnen med dragkedja som också underlättar på och avtagandet. Självklart går det bra att använda jumpsuiten som en overall över andra kläder för att hålla uppe värmen lite extra på de där riktigt kalla dagarna när inte ens en varm jacka känns tillräcklig.

Matcha, matcha och matcha ännu mer

Hur kul är det inte att kunna matcha ens outfit? Vissa av våra jumpsuits kommer med en matchande mössa eller hårband för att skapa den där söta outfiten som du själv gärna hade burit! Har du tur finns det kanske en matchande jumpsuit för dig med så du och minstingen kan ta er an dagen i likadana kläder.