Harry Potter kläder för barn

Populära filter
61 artiklar

Kliv in i Hogwarts med Harry Potter-kläder för barn

Här i vårt sortiment hittar du Harry Potter-kläder för barn i många olika färger och former. Kläderna är inte bara snygga utan också sköna och praktiska, så här kan du upptäcka ditt barns nya favoritplagg de kan bära under många olika tillfällen.

Oavsett om ditt barn precis upptäckt de spännande böckerna och filmerna eller om de har tyckt om dem i många år så är chansen stor att de vill visa upp det med sina kläder. Här i vårt sortiment hittar du många olika typer av plagg för Harry Potter-fans.

Magiskt sköna kläder för olika tillfällen

Bland våra plagg med Harry Potter-tema hittar du olika typer av plagg för alla tänkbara tillfällen. En stickad kofta med ett emblem från något av de fyra elevhemmen från böckerna och filmerna är både snyggt att bära och värmer kroppen när kylan ligger på, medan en hoodie ger en mer cool och vardaglig känsla.

Låt ditt barn krypa ner i en färgglad och mysig pyjamas med söta varianter av djuren som representerar emblemen till elevhemmen eller den gulliga ugglan, eller kanske en mer mörk och stämningsfull variant. Med en skön pyjamas de tycker om kan barnen somna sött och drömma om äventyr tillsammans med Harry, Ron och Hermione.

T-shirts och långärmade tröjor passar bra till många tillfällen, som när ditt barn håller sig hemma och läser Harry Potter-böcker eller ska leka med kompisarna en varm sommardag. Snygga Harry Potter-print gör plaggen roliga att ha på sig för alla som tycker om böckerna och filmerna, både större och mindre barn.

Plagg med Harry Potter-tema för alla sorters fans

Oavsett vilket av elevhemmen i Harry Potters värld ditt barn är ett fan av finns här något för alla. Är det Gryffindor de tillhör, precis som Harry själv, kan de visa upp sin stolthet och sitt självförtroende med ett emblem av ett lejon på sin nya favorittröja.

För dem som tillhör Hufflepuff och vill visa sin lojalitet mot sina vänner och att de aldrig sviker kan bära elevhemmets grävlingsemblem på sin t-shirt och visa att de tror på sina värderingar. Om barnets favorit däremot är Slytherin med sina kvicktänkta och beslutsamma elever representerade av en orm passar en grön tröja med det slingrande emblemet bra.

Är det istället Ravenclaw som gäller och ditt barn vill stå för intelligens, intellekt och öppenhet att upptäcka blir en mörk tröja med örnemblemet bra som present. Oavsett vilken del av Hogwarts barnen gillar bäst kan ni här upptäcka kläderna som passar för dem.