Armband för dam

Populära filter
1 159 artiklar

Sätt guldkant på vardagen med våra armband för dam

Ett armband är bara en liten del av en outfit sett till storleken, men smycket kan vara kryddan som lyfter din look till en ny nivå eller länken som binder samman färger och ger en snygg helhetsbild. Armband för dam är en accessoar som inte ska underskattas.

Att sätta en bit metall eller annat material runt handleden som prydnad är ingen ny uppfinning, vackra armband har använts över hela världen i tusentals år, inte bara som ett sätt att smycka kroppen utan också som ett tecken på status och även i vissa religiösa syften. Nu för tiden används armbandet mestadels som modeaccessoar, med allt från enkla band av tyg till finurligt designade exemplar fulla med vackra ädelstenar.

Hitta rätt sorts armband för dig

Fina armband finns i många olika stilar. Vilken tycker du mest om? Det finns enkla tunna metallkedjor av silver eller guld som är väldigt stilrena och lätta att matcha med olika outfits, helt släta eller med en enkel symbol eller berlock.

Andra är större och mer färgsprakande, med strasstenar som skimrar när ljuset från solen träffar dem. Ett vitt och vackert pärlarmband är aldrig fel vid högtidligare tillfällen och förgyller varje balklänning.

Det finns också varianter där du köper själva armbandet separat och köper till berlocker som antingen har en speciell betydelse för olika delar av ditt liv, eller som du helt enkelt tycker är väldigt fina. På så sätt får du ett vackert och unikt armband som speglar just dig och din personlighet.

Matcha resten av din outfit med fina armband

Skäm gärna bort dig själv med flera fina armband, så att du kan mixa och matcha med dem så att de passar din look för dagen. Små detaljer kan göra stor skillnad, och försök att få till färger som går igen. Om du har en mestadels svart outfit, men dina skor, ditt armband, handväskan och dina örhängen alla har en liknande färggladare nyans kan det ge ett otroligt snyggt helhetsintryck med ganska enkla medel. Satsa på att använda två eller max tre färger i din outfit, så kan du vara säker på att allt passar ihop.

Ett annat enkelt sätt att få till en snygg sommaroutfit är att komplettera ditt fina armband med ett armbandsur och ett par solglasögon. Svårare än så är det inte att skapa en vass look. Hitta dina nya favoritarmband här på Zalando.