Populära filter
167 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Från dramatiskt överdimensionerade pilotbågar till spegelglas och djärva kattögon. Quay Australia hör till en av våra riktiga favoriter när det gäller till solglasögon. Det trendiga märket gör coola brillor designade med en genuin känsla för stil. Inspirationen kommer från grymma artister och stylish musikälskare på världens stora musikfestivaler. Med bågar från Quay fixar du lätt en skön och originell look som låter dig festa med stil.

Sätt trenden med Quay

En härlig festivalupplevelse är så mycket mer än bara musiken. Det är ju allt det där runtomkring också. Människorna, kläderna, attityden. Ett säkert sätt att synas i folkhavet och uttrycka sig själv, är med ett par snygga solglasögon. För många är Quay Australia det självklara valet. Du har säkert redan sett flera av de chica modellerna, då de burits av en lång rad artister och kändisar. Vi älskar Quay inte minst för deras innovativa design och lekfulla attityd. Det här är pigga, kaxiga, roliga solglasögon som signalerar en orädd stil, bekymmerslös attityd och nya, fräscha perspektiv. Ett måste på sommarens många roliga festivaler, såklart, men egentligen precis lika snygga på stranden som i stan och i skidbacken. Snygga solskydd kan man aldrig få för många av, tycker vi! Särskilt inte om de samtidigt ger dig en skönt avslappnad och självsäker stil.

I vilka bågar vill du möta sommaren?

Solglasögon förstärker din personliga stil. I utbudet från Quay Australia finns många snygga modeller att inspireras av. Ett par pilotinspirerade bågar med kantiga linjer ger dig en klassisk och tuff look. Det här är ett glasögonmode som aldrig går ut tiden. En annan favorit är de retroinspirerade brillorna med riktigt härliga vintagevibbar. För dig som vill ha en trendig, personlig och stilsäker look är ett par runda solglasögon med färgade glas ett hett tips! Välj mellan en rad olika coola färger. Oavsett vilken modell du fastnar för är ett par solglasögon från Quay ett snyggt och trendsäkert val. Självklart skyddar de dig också effektivt från den skadliga UV-strålningen. När du skaffar ett par solglasögon från Quay Australia kan du vara säker på att få uttrycksfulla bågar som skiljer sig från mängden.