Katalog från Le Specs

 • Varumärke
 • Pris
 • Färg
 • Glasögonform
  91 artiklar
  |Sortera efter:
  Sida 1 av 2

  Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

  Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

  I vår integritetspolicy kan du läsa mer om dataskydd på Zalando.

  Att investera i ett par snygga och välsittande par solglasögon är alltid en bra idé. De kommer hänga med året runt och vara räddaren i nöden för dina ögon. Dessutom fungerar de utmärkt som en accessoar som livar upp en hel outfit. Beroende på din ansiktsform så är det bara att prova ut vad som passar just dig och din övriga stil. Kanske är ett par vita med spegelglas en bra idé till de tuffa bootsen och jeansshortsen som du alltid har på dig eller ett par med klassiska svarta bågar som kan matcha det mesta som hänger där hemma. Ett par Le Specs skapar den lilla extra touchen till din klädsel oavsett om du är en våghals när det kommer till mode eller om du är mer en sådan som håller sig till det enkla som inte sticker ut.

  Bakom mina solglasögon

  Två svenska bloggkändisar som kommit att bli stilorakel för unga tjejer är Kenza Zoutin och Angelica Blick. Båda två väljer ett par coola Le Specs mot solens strålar och självklart även för att lägga pricken över i:et till sina felfria och inspirerande outfits. Men det är inte bara på våra svenska outfitbilder som dessa bågar dyker upp. Även storstjärnor som sångerskorna Rihanna och Beyonce har minst ett av dessa par i sin ägo och Lady Gaga knatar gärna runt med ett par av de mer uppseendeväckande modellerna på näsroten. Så det är bara att ställa dig i ledet av superstjärnor och låta glansen smitta av sig. Även om du inte behöver gömma dig för trägna paparazzifotografer så finns det alltid ett skäl att vilja ha ett par coola bågar på näsan.

  Missa inte: