Mössor för dam

Populära filter
3 294 artiklar

Håll värmen med våra mysiga mössor för dam

När man tittar igenom vårt sortiment av mössor för dam känner man automatiskt att vintern inte är så farlig ändå. Visst, det är kallt och blåsigt, men det betyder ju att man får dra på sig en mysig mössa som värmer skönt. Och dessutom sparar man tid på att fixa håret på morgonen.

Här hittar du mössor från dina favoritmärken i många olika modeller och material. Ena dagen kanske du känner för en klassisk skidlook med en sportig mössa. Nästa dag kanske en mjuk, stickad mössa med trendig tofs sätter pricken över i:et i din vintriga ouftig. Det kan vara bra att ha några olika mössor i garderoben så att du kan anpassa valet av mössa efter temperatur och dina olika jackor.

Välj och vraka bland mössor i olika härliga material

Här på Zalando kan du shoppa mössor i många olika sköna material. Till träningen kan en mössa i återvunnen polyester hålla öronen varma samtidigt som svett leds bort så du håller dig torr. Och är du torr är det mindre risk att du fryser i löpspåret.

Till vardags kan en mössa i ull vara ett bra alternativ. Antingen kan du satsa på en löst stickad mössa, eller en som är tätare om du vill undvika att vinden blåser igenom. Ibland har mössorna foder i värmande fleece, vilket passar extra bra när termometern visar några minusgrader.

Upptäck annorlunda mössor för en oväntad twist

Förutom klassiska mössor har vi även ett helt gäng annorlunda mössor att variera din look med. En sorts mössa som blivit väldigt populär på senare år är den så kallade balaclavan. Från början bars den som skidmask, men nu finns det många modeller som är tänkta att användas till vardags. Balaclavan är som en mössa som går ner över halsen. Den kan antingen täcka hela ansiktet med undantag av ögonen eller rama in ansiktet. Det är ett perfekt alternativ om du brukar frysa om halsen och ansiktet när du är ute och går.

Andra lite mer annorlunda sorters mössor som går att shoppa hos oss är till exempel värmande kepsar och baskrar. Vi har också en del mössor med öronlappar som verkligen täcker bra när det är kallt. En del av mössorna säljs i set där du får en matchande mössa och halsduk. En trevlig present att ge bort till någon du tycker om, eller att unna dig själv inför vintern.