Resväskor & -tillbehör för dam

Populära filter
1 621 artiklar

Ska du ut och resa? Då är det viktigt med en snygg resväska! Oavsett om du behöver en resväska till en längre resa eller om du bara ska åka bort över helgen så kommer du att hitta rätt storlek på Zalando.se. Välj mellan ett brett sortiment av resväskor i varierande färger och storlekar. Inte nog med att du kan välja mellan olika storlekar - här finns också olika material och former. Glöm inte att planera vad du ska fylla resväskan med! Med den passande resväskan får du med alla dina kläder, skor och armband du vill ha med på din resa. Titta gärna också förbi vår premiumavdelning för att hitta ett ännu större urval av resväskor.

Res med stil med en stilig resväska!

Längtar du efter att åka bort? Då är den rätta resväskan det första steget. Oavsett om du ska till solen eller fjällen, på långsemester eller en weekend har du möjligheten att köpa den rätta väskan för ändamålet hos oss på Zalando. Är det tugnt bagage som gäller är en bra lösning att trolla bort tyngden med ett par hjul. Vad är väl skönare att ha än en rullande kabinväska att springa från gate till gate med istället för en otymlig ryggsäck som skär in i axlarna? Ytterligare ett litet tips: välj hellre en större än en mindre resväska. Kanske fyndar du en vacker matta, ett gäng böcker eller någon spännande skulptur som du sedan behöver plats för. Hjärtligt välkommen att hitta väskan som passar din resa online på Zalando.se!

Annat av intresse:

Träningsväskor

Necessär

Plånböcker

Shoppingväskor

Datorväskor

Silverörhängen

Datorfodral

Snygga och praktiska resväskor för damer

Vilken resväska du har när du ska ut och resa gör stor skillnad för både vistelsen och själva resandet. Med rätt resväska får du enkelt med dig din packning och kan organisera det du har med dig. Här hittar du ett stort utbud av rymliga resväskor för damer i både hårda och mjuka material.

Det är lätt att glömma bort att tänka på själva resväskan när du planerar din packning, men rätt resväska gör packningen betydligt enklare. Att investera i en bra resväska gör det roligt att resa och du slipper bära tungt eller med skavande remmar.

Här hittar du dessutom snygga resväskor i trendig och stilsäker design. Med en unik resväska får du till exempel lättare att urskilja din väska på bagagebandet och en snygg stil även när du reser. Välj bland allt från minimalistiska svarta väskor till unika mönstrade och färgglada produkter.

Välj rätt väska för just ditt resande

I sortimentet av resväskor för damer hittar du en mängd olika material och silhuetter på väskor. För väskor som ska checkas in är det smart att välja hårda material, då detta skyddar innehållet mot stötar under resan. För att lättast kunna ta dig fram kan du välja en resväska med hjul som snurrar åt alla håll för att få med dig även tung packning utan extra bekymmer.

För weekendresor eller handbagage hittar du mjuka resväskor och duffelväskor som lätt kan anpassas i storlek efter packningen. Dessa är även lätta att vika ihop och tar mindre plats när de inte används. Välj en väska med breda, vadderade bärremmar för att slippa skav och friktion när du bär packningen. Detta ger dig också möjligheten att mer jämt fördela vikten.

Välj bland härliga pastelltoner, iögonfallande mönster och neonfärger för en unik reslook. Du hittar även diskreta och sofistikerade helsvarta alternativ eller väskor i neutrala toner.

Detaljer och tillbehör som gör det lättare att packa

I sortimentet av resväskor för damer hittar du även tillbehör och mindre väskor som underlättar packningen. Här hittar du till exempel necessärer i olika storlekar som gör att du lättare kan organisera din packning. En annan praktisk resedetalj är små mobilväskor där du får plats med mobil och värdesaker som pass och biljetter som du behöver hålla extra koll på och ha nära till hands under resan.

Välj bland en mängd olika stilar på både necessärer och mobilväskor. Här hittar du allt från blommönster och grafiska tryck till skinnväskor och minimalistisk design.