Damklockor

Populära filter
2 057 artiklar

Botanisera bland damklockor för alla smaker

En klocka kan vara så mycket. För vissa är det bara en praktisk grej som visar tiden. För andra är det en statussymbol som visar deras identitet. Men för de flesta av oss är det helt enkelt en snygg accessoar som dessutom har smidiga funktioner som underlättar vår vardag. I vårt sortiment av damklockor kan du shoppa klockor i massor av olika stilar. Här finns det något för alla, oavsett varför du bär dina armbandsur.

Det viktigaste du behöver besluta dig för innan du börjar shoppa är vilken typ av klocka du vill ha. Här finns allt från smidiga smartklockor till lyxklockor från de stora modehusen. Fundera på om din klocka behöver vara vattentät, och vilken färg som passar bäst till din övriga garderob. Välj med fördel ett klockarmband som går i samma metall som dina favoritsmycken, så blir det lättare att kombinera en snygg outfit där varje detalj känns perfekt.

Smarta klockor till dam med smidiga appar

Bland våra smarta klockor till dam finns en hel del att välja på. Synka klockorna till din mobil och använd dem för att ringa och ta emot samtal, samt skicka och läsa sms. Perfekt om din telefon alltid lyckas hamna på botten av väskan och du lätt vill kunna få saker gjorda utan att behöva gräva. Dessutom har många smartklockor funktioner som är perfekta när du vill hålla koll på din hälsa. Det kan vara allt från stegräknare till sömnmätare. I sortimentet finns också armband till de stora tech-jättarnas egna smartklockor, så att du kan ge din klocka en personlig stil.

Det är detaljerna som gör klockan

Ibland ser man en klocka och känner direkt att ”den där måste jag bara ha”. Andra gånger behöver man få lite inspiration innan man kan fatta ett beslut. Därför vill vi tipsa om några kul detaljer du kan hålla utkik efter när du skrollar igenom sortimentet.

Förutom vilken metall klockan är i, och färg och material på armbandet, så finns det en del olika små detaljer som skiljer dem åt. Vilken färg vill du ha på urtavlan? Klassiskt vitt, eller kanske en spännande färg som verkligen sticker ut? Det är också väldigt individuellt om man föredrar romerska siffror, enkla streck eller vanliga siffror på urtavlan. Många skippar allihop och kör på en digital klocka. Även små, små saker som klockans vred och spännanordning bidrar till helheten. Och vill du unna dig själv lite extra rekommenderar vi att du kollar in ett set där du får både klocka och armband.