Smycken för dam

Populära filter
12 621 artiklar

Den välkända låten ”Diamonds are a girl's best friend” stämmer verkligen. Smycken i alla dess former och modeller förgyller både kläder och en människas uttryck, dessutom skapar smycken en känsla av elegans och välfärd. Att bära smycken är något man gjort i alla århundraden, smycken förknippades ofta med rikedom. Kungligheter visade gärna upp sig genom att bära stora diamanter runt halsen och dinglande pärlörhängen i öronen. Men smycken krävde inte alltid rikedom, enklare armband, armringar och halsband i jordnära kulörer bars ofta av den lite lägre medelklassen. Idag bär alla smycken och det är den personliga stilen och smaken som styr valet.

På Zalando finns smycken för alla smaker!

I smyckeskategorin finns oändligt många olika stilar och designer, allt ifrån färgstarka stora halsband, till klassiska klockor i silver. Smycken är accessoarer som piffar upp vilken outfit som helst och med rätt val av smycken kan du skapa en fantastisk look. Gör du iordning dig för en ny arbetsdag och vill bära vardagliga och klassiska smycken som fungerar till dina arbetskläder, kan ett par nätta guldörhängen och ett vackert armband med små stenar i vara ett utmärkt val. Är det dags för festligheter och partyklänningen ska på, kan du låta dina smycken få spela en större roll i din outfit. Välj då ett halsband som matchar dina kläder, gärna ett lite större och utstickande för att skapa en snygg och stilsäker look. Komplettera med en snygg ring i silver och ett armband som matchar. Ha kul och exprimentera med smycken och hitta en stil som just du trivs i. På Zalando har du många olika typer av smycken att välja mellan och vi lovar att du garnterat kommer hitta något som faller dig i smaken.

Missa inte:

Armbandsur

Klockor Väckarklockor

Plånböcker

Premium Smycken

Festklänningar

Lotta

Sence Copenhagen

Vilka smycken är inne?

Årets största smyckestrender innehåller en mix av guld, silver, pärlor och lyx. Trots att minimalistiska influenser dominerar vår klädgarderob, tar våra smycken desto större plats och vi älskar ringar, armband och allt annat som skimrar lite extra. En av årets mest framträdande smyckestrender som stilsäkrar din festlook är ett par statementörhängen. Gärna överdimensionerade, färgsprakande varianter med exotiska inslag som frukter och palmblad. En annan favorit bland Sveriges fashionistas är det 90-talsinspirerade chokerhalsbandet. Vi på Zalando bär det helst i höstens hetaste material – sammet. När det kommer till smycken och accessoarer för håret har catwalks världen över fullkomligt svämmat över av vackra, juvelprydda diadem och hårband. Ett perfekt smycke att bära vid mer formella tillfällen för att glittra lite extra och hålla frisyren på plats.