Smycken för dam

Populära filter
18 554 artiklar

Den välkända låten ”Diamonds are a girl's best friend” stämmer verkligen. Smycken i alla dess former och modeller förgyller både kläder och en människas uttryck, dessutom skapar smycken en känsla av elegans och välfärd. Att bära smycken är något man gjort i alla århundraden, smycken förknippades ofta med rikedom. Kungligheter visade gärna upp sig genom att bära stora diamanter runt halsen och dinglande pärlörhängen i öronen. Men smycken krävde inte alltid rikedom, enklare armband, armringar och halsband i jordnära kulörer bars ofta av den lite lägre medelklassen. Idag bär alla smycken och det är den personliga stilen och smaken som styr valet.

På Zalando finns smycken för alla smaker!

I smyckeskategorin finns oändligt många olika stilar och designer, allt ifrån färgstarka stora halsband, till klassiska klockor i silver. Smycken är accessoarer som piffar upp vilken outfit som helst och med rätt val av smycken kan du skapa en fantastisk look. Gör du iordning dig för en ny arbetsdag och vill bära vardagliga och klassiska smycken som fungerar till dina arbetskläder, kan ett par nätta guldörhängen och ett vackert armband med små stenar i vara ett utmärkt val. Är det dags för festligheter och partyklänningen ska på, kan du låta dina smycken få spela en större roll i din outfit. Välj då ett halsband som matchar dina kläder, gärna ett lite större och utstickande för att skapa en snygg och stilsäker look. Komplettera med en snygg ring i silver och ett armband som matchar. Ha kul och exprimentera med smycken och hitta en stil som just du trivs i. På Zalando har du många olika typer av smycken att välja mellan och vi lovar att du garnterat kommer hitta något som faller dig i smaken.

Missa inte:

Armbandsur

Klockor Väckarklockor

Plånböcker

Premium Smycken

Festklänningar

Lotta

Sence Copenhagen

Smycken för damer i både trendig och stilren design

Med rätt smycken kan du helt förändra din look och lägga till pricken över i:et som gör att din outfit går hem. Här hittar du smycken för damer både för vardagsanvändning och fest. Du hittar smycken i alla möjliga olika stilar och metaller. Lägg till lite lyx i vardagen med rätt smycken.

Här hittar du bland annat stilrena och tidlösa smycken i äkta material som håller säsong efter säsong. Dessa är utmärkta för en enkel och sofistikerad vardagsstil med en tidlös känsla. Du hittar också smycken i trendig design som lägger till en moderiktig känsla till din look.

Välj bland allt från diskreta örhängen och tunna halskedjor till stora cocktailringar och iögonfallande armband. Mixa och matcha för att få till en unik och individuell stil.

Stilren och tidlös stil med äkta material

För en tidlös och sofistikerad stil ska du satsa på smycken för damer i äkta material som silver och guld i klassisk design. Här hittar du till exempel tunna guldkedjor med små stenar eller kristaller för att lägga till en diskret men glimrande detalj till din klädsel. Du hittar även små örhängen i stiftmodell för en liten men elegant detalj.

Ett annat klassiskt material är pärlor. Här hittar du sötvattenspärlor på både halsband och armband som ger dig en feminin och klassisk stil. Matcha med örhängen med enkel infattning av pärlor eller en tunn guldring med en enkel pärla.

Att välja material på dina smycken kan vara svårt, men generellt brukar man säga att silver passar bra till kalla hudtoner medan guld passar varmare toner. Du hittar även smycken i rosenfärgad guld som fungerar bra till både kalla och varma hudtoner.

Trendiga smycken som drar till sig blickarna

Om du söker en trendig och modern stil hittar du ett stort urval av smycken för damer. Här hittar du bland annat örhängen i färggranna nyanser och stor design som ger en härlig färgklick till ansiktet och en färgglad detalj. Bär till uppsatt hår för att låta dina örhängen synas ordentligt.

Bland sortimentet av armband hittar du flera grövre kedjor och armband som går bra att bära tillsammans. Mixa olika stilar av armband för en unik och iögonfallande stil. Du kan även bära flera tunnare kedjor tillsammans för en snygg lager-på-lager look.

Här hittar du även trendiga håraccessoarer som ger dig extra stil. Välj söta pastellfärgade hårclips för en feminin detalj eller hårband med färggranna detaljer för en eklektisk stil.