Smycken för dam

Populära filter
32 551 artiklar

Smycken för damer i både trendig och stilren design

Med rätt smycken kan du helt förändra din look och lägga till pricken över i:et som gör att din outfit går hem. Här hittar du smycken för damer både för vardagsanvändning och fest. Du hittar smycken i alla möjliga olika stilar och metaller. Lägg till lite lyx i vardagen med rätt smycken.

Här hittar du bland annat stilrena och tidlösa smycken i äkta material som håller säsong efter säsong. Dessa är utmärkta för en enkel och sofistikerad vardagsstil med en tidlös känsla. Du hittar också smycken i trendig design som lägger till en moderiktig känsla till din look.

Välj bland allt från diskreta örhängen och tunna halskedjor till stora cocktailringar och iögonfallande armband. Mixa och matcha för att få till en unik och individuell stil.

Stilren och tidlös stil med äkta material

För en tidlös och sofistikerad stil ska du satsa på smycken för damer i äkta material som silver och guld i klassisk design. Här hittar du till exempel tunna guldkedjor med små stenar eller kristaller för att lägga till en diskret men glimrande detalj till din klädsel. Du hittar även små örhängen i stiftmodell för en liten men elegant detalj.

Ett annat klassiskt material är pärlor. Här hittar du sötvattenspärlor på både halsband och armband som ger dig en feminin och klassisk stil. Matcha med örhängen med enkel infattning av pärlor eller en tunn guldring med en enkel pärla.

Att välja material på dina smycken kan vara svårt, men generellt brukar man säga att silver passar bra till kalla hudtoner medan guld passar varmare toner. Du hittar även smycken i rosenfärgad guld som fungerar bra till både kalla och varma hudtoner.

Trendiga smycken som drar till sig blickarna

Om du söker en trendig och modern stil hittar du ett stort urval av smycken för damer. Här hittar du bland annat örhängen i färggranna nyanser och stor design som ger en härlig färgklick till ansiktet och en färgglad detalj. Bär till uppsatt hår för att låta dina örhängen synas ordentligt.

Bland sortimentet av armband hittar du flera grövre kedjor och armband som går bra att bära tillsammans. Mixa olika stilar av armband för en unik och iögonfallande stil. Du kan även bära flera tunnare kedjor tillsammans för en snygg lager-på-lager look.

Här hittar du även trendiga håraccessoarer som ger dig extra stil. Välj söta pastellfärgade hårclips för en feminin detalj eller hårband med färggranna detaljer för en eklektisk stil.