För att förbättra användarupplevelsen på Zalando använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.Jag accepterar.

Katalog från ALDO

639 artiklar

Sortera efter:
Sida 1 av 8

ALDO innebär kvalitet och en osviklig känsla för stil. Det kanadensiska märket tillverkar skor och accessoarer för den moderna storstadsmänniskan som ställer höga krav på sina kläder. Med höga krav menar vi inte enbart design som ligger i framkant, utan också att det är hållbara produkter som tillverkats av bra material. De har gjort sig kända för att ha ett skarpt öga för detaljer, något som verkligen märks i utformningen av deras väskor och accessoarer, som erbjuder smart och stilsäker design kombinerat med slitstark funktionalitet. Märket lägger också stor vikt vid etik och deltar i flera olika program som stödjer människors sociala villkor och hälsa runt om i världen. De deltar aktivt i bekämpningen av AIDS och barnfattigdom genom stora donationer och kampanjer. När du köper en produkt från ALDO bidrar du till detta viktiga arbete, samtidigt som du sätter en ny prägel på din garderob.

Vackra skinnskor och stövlar från ALDO

Här på Zalando erbjuder vi ett stort utbud av skor, stövletter, handväskor och andra accessoarer från ALDO. Du stödjer ett socialt medvetet varumärke som står för kreativitet och lekfullhet kombinerat med tidlös design och hög kvalitet. Med sobra färgskalor står märket för en självklar stilsäkerhet utan att det någonsin blir tråkigt. Deras skor är lätta att matcha till din outfit, samtidigt som de talar sitt eget språk och är sköna att bära både på jobbet och i vardagen. Varför inte välja ut en snygg, passande jacka? Här på Zalando hittar du också vackra klänningar i många olika stilar som kan passa perfekt till ett par bruna eller svarta stövletter eller stövlar. Våga experimentera med färger och leta ständigt nya sätt att bryta av mönster och färgskalor på. Med skor och väskor från ALDO har du en uppdaterad tidlös grund att bygga vidare på.

Titta även in: