Katalog

Populära filter
96 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Herschel kombinerar stilsäker design med hög funktionalitet

Herschel Supply Co. är ett familjeägt företag från Kanada som tillverkar väskor och accessoarer som är populära över hela världen. Anledningen till framför allt ryggsäckarnas popularitet är den snygga och tidlösa designen. De är dessutom väldigt funktionella och perfekta när du är på språng. 

Ryggsäcken är perfekt för den urbana livsstilen

Väskorna från Herschel finns i olika färger, material och mönster, och det är svårt att inte hitta mer än bara en favorit i det breda utbudet. Designen på väskorna är retroinspirerad och de har tagits fram med stor omsorg för kvalitet och funktionalitet. Väskorna är dessutom väldigt sköna att bära och kommer med flera ergonomiska, smarta detaljer.

Generellt kan ryggsäckars utseende variera en hel del, vilket gör att det känns extra skönt att märkets väskor är så stilsäkra och lätta att kombinera med olika outfits. Oavsett om du är ute i skogen eller på väg till jobbet eller skolan, så känner du att väskan är helt rätt! Väljer du en av deras mönstrade väskor så kommer du definitivt dra till dig beundrande blickar.

Du kan knappast hitta en mer väldesignad väska och det finns alltid tillfällen i livet då du behöver en väska som inte bara är snygg, utan även är av hög kvalitet och samtidigt bekväm att bära.

Ett företag som grundades av två bröder

Företaget bakom de populära väskorna grundades av bröderna Lyndon och Jamie Cormack. Namnet, Herschel, kommer från en liten stad som ligger på landsbygden i Kanada – en plats som grundarna har goda barndomsminnen ifrån. Anledningen till att de skapade väskorna är för att de själva tyckte att väskor i allmänhet var tråkiga och hittills har de ännu inte hittat någon som är lika väldesignad som deras egna. Vi kan inte annat än hålla med!