Örhängen för dam

Populära filter
14 399 artiklar

Ge din outfit en twist med örhängen för dam i alla former

Om du, precis som vi, älskar damörhängen har du hittat rätt. Vi har ett brett sortiment av örhängen från de populäraste märkena på marknaden. Här finns allt från klassiska ringar till roliga örhängen som föreställer dina favoritsaker, som champagneglas eller olika djur.

Det som är så härligt med just örhängen är att de är ett enkelt sätt att variera sig. Det finns så många olika fina färger, storlekar och material, och tack vare att de är en sådan liten accessoar kan du ha hur många som helst utan att garderoben blir full.

Om du vill ha matchande smycken kan du kolla in våra set. I vissa får du med örhängen och halsband, och i en del ingår även armband. Seten är även perfekta att ge bort som present. Dessutom har vi örhängen som säljs i flerpack, så att du kan mixa och matcha. De är extra smidiga om du har flera hål i öronen och gillar att byta örhängen varje dag.

Växla mellan små och stora örhängen

Det är oftast lättast att välja örhängen sist när du skapar dina outfits. Då kan du se vad som saknas för att lyfta din look lite extra. Om du till exempel har tagit på dig dina skönaste vardagskläder i neutrala toner kan du komplettera med större örhängen som ger en färgklick. De där svarta jeansen och din favoritkofta i grått känns plötsligt mer spännande i kombination med ett par stora örhängen i kornblått.

Andra gånger behövs mindre örhängen som på ett mer subtilt sätt sätter pricken över i. Om du till exempel har på dig en mönstrad klänning och ett stort, glittrigt halsband kan det passa bättre med små, matchande örhängen som ger elegans utan att det blir för mycket.

Så väljer du rätt örhängen till din frisyr

Många tänker inte på det, men vilken frisyr du har påverkar hur örhängena uppfattas. Om du har kort hår, eller en uppsatt frisyr, passar det ofta bra med lite mindre örhängen. De syns väl även om de inte är så stora. Om du däremot har långt hår kan du behöva ta i lite för att dina örhängen ska komma till sin rätt. Satsa på stora örhängen, eller fäst bak håret med en matchande klämma på ena sidan, för en asymmetrisk frisyr som visar upp ena örhänget.

Om du har glasögon kan det också vara bra att köra på lite mindre örhängen, vilket ger bättre balans, så att ditt ansikte inte försvinner. Låt gärna färgen på bågarna gå igen i örhängena.