• Varumärke
  • Pris
  • Färg
  • Kollektion
  • Nya varor
  • Kampanjer
199 artiklar
|Sortera:
Sida 1 av 3
Variera frisyren med hjälp av mönstrade tygband, effektfulla hårspännen i olika former, detaljerade diadem eller vackra hårsmycken. Med rätt håraccessoarer är det enkelt att ha en bra hårdag - varenda dag!

Hårsmycken är en accessoar som har blivit mycket modernt på senare tid. En håraccessoar kan till exempel vara ett diadem, antingen enkelt precis som det är eller med en detalj så som en blomma eller fjädrar. Det kommer ständigt nya versioner och den ena är större än den andra. Man ser ofta att diadem är inspirerade av hattar då de växer och blir större, de kan till och med ta upp ett halvt huvuds yta i storlek. Andra håraccessoarer kan vara hårringar, en ring som man trär runt hästsvansen. Det finns också olika hängen som man kan hänga i underhåret eller i tofsen. När det kommer till håraccessoarer så finns det inget stopp på fantasiflödet. För alla smaker finns något oavsett om man letar efter en liten detalj eller en gigantisk accessoar som förhöjer hela klädseln.

Fantasifulla håraccessoarer för en spännande frisyr

Hos Zalando kan du hitta nästan lika stora utbud av smycken som av kläder. Även den senaste trenden med håraccessoarer har vi snappat upp och du kan fynda i diadem och snygga spännen med fjädrar hos oss. När vardagsklädseln är lite tråkig eller när håret inte riktigt vill vad du vill så kan det vara perfekt att liva upp med ett snyggt hårsmycke. Kanske är luggen irriterande och i vägen, då kanske ett diadem är lösningen. Det är inte bara snyggt utan också mycket praktiskt. Fjädrar är ju en stor innegrej just nu. De flesta nya smycken kommer med dylika detaljer som är otroligt snygga. Om du vill piffa upp frisyren med lite färgglada fjädrar ska du investera i en håraccessoar från Zalandos webbshop, då det finns mycket att välja på här.

Annat av intresse:

Armbandsur

Ballerinaskor

Hemtextilier

Dansk Design

Statement Halsband