Ringar för dam

Populära filter
4 628 artiklar

Ringar för dam, hitta den perfekta accessoaren för dig

Rätt accessoarer kan göra skillnad och med en eller ett par fina ringar kan du ta din look till helt nya nivåer. Smycken är modedetaljer som du kan använda både för att lyfta din outfit och för att kontrastera den – och med tanke på hur många typer av ringar det finns kan du använda dem för att uttrycka dig precis som du vill.

Traditionellt är ringar någonting med ett stort symboliskt värde. De används och har använts för att representera allt från äktenskap till klass och andra typer av tillhörighet, och i dag kan de fylla betydligt större funktion än så. Ringar kan fortfarande fungera som någonting symboliskt, men de kan också användas i vardagen som vilken annan accessoar som helst.

En ring är ofta någonting väldigt personligt för personen som bär den, så att välja ut rätt smycke som ska pryda handen bör göras med stor omsorg. Vi har alla våra preferenser när det kommer till färger och material – och lyckligtvis finns det någonting för alla smaker.

Från bröllop till smycken för vardagen

I utbudet på Zalando kan du utforska klassiska alternativ i exempelvis guld, silver och roséguld, men också mer vågade stilar med färgglada detaljer och unika former. Oavsett om du vill utstråla attityd med en ring som drar uppmärksamheten till sig eller elegans med en stilren design så har du gott om valmöjligheter.

Det finns inte bara ringar för alla smaker, utan också för en rad olika tillfällen. För dig som är på jakt efter en vacker bröllopsring finns det flertalet traditionella stilar att upptäcka. En vacker diamant brukar uppskattas av de flesta, men det finns också alternativ med andra typer av ädelstenar och mer okonventionella modeller för den som inte är rädd för att vara avant garde.

Utöver slående vackra ringar för de stora tillfällena kan du hitta smycken både för festen och en dag på kontoret eller stan. Det finns ytterst få tillfällen då en ring inte är passande att ha på sig, så det är bara att välja ut dina favoriter för livets alla stunder.

Så hittar du rätt ringstorlek

Något som kan vara utmanande när det är dags att köpa en ny ring är att veta vilken storlek man ska välja. För att öka dina chanser att hitta en ring som passar bör du först ta reda på vad du har för ringstorlek.

En av de enklaste metoderna för att ta reda på sin ringstorlek är att mäta diametern på en ring som du vet passar dig, men du kan också mäta omkretsen på ditt finger med hjälp av ett måttband eller ett snöre.