Mobilfodral för dam

Populära filter
108 artiklar

Piffa till mobilen med mobilfodral för dam

Här på Zalando kan du inte bara köpa kläder, utan vi har också ett brett sortiment av skor och accessoarer.

Bland våra mobilfodral för damer hittar du smidiga fodral som både skyddar telefonen och gör den lite snyggare. Välj själv om du föredrar fodral i mjukt och smidigt silikon, läder eller plast.

Testa en smart mobilväska

Vi har också praktiska mobilväskor om du hellre vill kunna bära mobilen över axeln med en rem. Det gör att du kan ha händerna fria när du shoppar, fikar, rastar hunden eller kanske tar hand om ett barn.

Mobilväskor är ofta små och smidiga men rymmer ändå det allra viktigaste i form av din mobil och några kort. Om du vill kunna få med dig dina nycklar också kan du kolla in nyckelringar som går att knäppa fast på väskan.

Det här behöver du tänka på när du köper mobilfodral

Det allra första du behöver tänka på när du shoppar mobilfodral är så klart att det måste vara till rätt modell. Se till att du kollar upp det exakta namnet på din mobil. Vissa telefoner kan ha flera modeller som har väldigt liknande mobilnamn där en enda bokstav eller siffra kan innebära helt andra mått.

När du har tagit reda på namnet på din telefon kan du söka efter det i sökrutan för att få upp produkter som passar den. En del skal täcker bara baksidan av mobilen, medan andra är så kallade plånböcker där både din mobil och några kort ryms.

Om du väljer att använda en mobilplånbok och har både mobilen och viktiga kort på samma ställe är det extra viktigt att du är uppmärksam och skyddar dina värdesaker mot ficktjuvar. Lägg inte mobilplånboken på bordet när du är ute på stan och fikar.

Andra snygga accessoarer till mobilen

Passa på att komplettera med andra tillbehör till mobilen, till exempel trådlösa bluetooth-hörlurar. Du kan också köpa smartklockor som är kompatibla med telefonen så att du slipper ta upp den varje gång den plingar till och du vill kolla en notis.

Vi hoppas att du kommer att hitta ett mobilskal som passar din telefon och vardag perfekt. Varför inte matcha skalet med din favoritjacka, ett par snygga sneakers eller ditt glansigaste nagellack? Lek med färger och mönster och hitta en stil som verkligen känns som du. Komplettera med en matchande bakgrundsbild på mobilen för en enhetlig look rakt igenom.