Katalog

Populära filter
  • Man
  • Barn
713 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Tory Burch

Sätt extra guldkant på vardagsoutfiten med eleganta och lyxiga väskor och accessoarer från Tory Burch! Detta märke har en fantastisk förmåga att snappa upp de senaste trenderna och väva in dem i sina tidlöst eleganta kollektioner. Det är lätt att förstå varför märkets stilrena logga väcker ha-begär hos fashionistas världen över. De lyxiga och lättburna väskorna och accessoarerna är enkla att matcha med våra favoritplagg.

Tory Burch - ett lyckat möte mellan preppy och boho

Tory Burch exklusiva accessoarer sätter fokus på färger, mönster och vackra detaljer. Märket erbjuder ett gediget hantverk som alltid lyckas ligga rätt i tiden. I den senaste kollektionen hittar vi tidlösa och snygga väskor med en resolut modern twist. Märket får till en perfekt avvägd mix av välskräddat preppy och cool boho. Även i smyckeskollektionen lyckas Tory Burch att få fram den ledigt eleganta känslan med bravur. Guldpläteringar, pärlor och gracila detaljer står för det klassiska, medan Tory Burch öga för design gör armband, halsband och örhängen till något utöver det vanliga. Vi imponeras av hur man ständigt levererar det utförande som vi förväntar oss av ett premiummärke.

Med öga för detaljer

Tory Burch säger själv att hon hittar inspiration i resor och familjefoton på sina stilsäkra föräldrar. I den senaste kollektionen så tar hon det bästa från 70-talet och stöper om det till ett härligt laid-back östkustmode. Till vardags låter vi gärna märkets accessoarer pigga upp och ge den monokroma business-looken ett personligt uttryck. Ett färgglatt armband eller en crossbody-väska med snygg textur och ett läckert axelband sätter pricken över i och gör vilken outfit som helst lite roligare. Till fest matchar vi någon av märkets nättare väskor med en klänning i ett riktigt hett retroinspirerat blommönster och ett par höga klackar. Du har väl inte missat hur Tory Burch väver in sin eleganta logga i designen? Det här är onekligen ett märke med öga för detaljer.