Ryggsäckar för dam

Populära filter
1 977 artiklar

Ryggsäckar för dam att ta med på dina äventyr

Utan ryggsäck, inga äventyr. Oavsett om du ska åka på ditt livs resa till Asien eller bara gå till skolan och behöver få med dig laptopen har vi på Zalando massor av alternativ på ryggsäckar för dam. Välj mellan sportiga och klassiska modeller med fickor och fack som passar dina behov.

Innan du beställer en ryggsäck kan det vara bra att tänka på hur stor den behöver vara. Normalt sett mäter man hur rymlig en ryggsäck är i liter, men måtten på produktsidan kan också ge en hint om hur stor den är. Du behöver också tänka på vilken typ av stängning du föredrar, till exempel dragkedja eller tryckknappar.

Ryggsäckar när du är på resande fot

Om du ska ut och resa med din ryggsäck ställs det extra höga krav på designen. Tänk på att välja en ryggsäck som är tillräckligt liten för att ha med som handbagage på flygplanet. Välj gärna en modell med många olika fack så att du lätt kan hitta bland dina saker. Då kan du snabbt få upp passet, handspriten eller mobilen på flygplatsen. Om du brukar ha med dig datorn och jobba när du reser är det praktiskt att köpa en ryggsäck med laptopfack. Extra bra är det om facket är vadderat så att det skyddar din dator. Då behöver du inte ha ett särskilt laptopfodral.

Ett annat tips är att välja en ryggsäck tillverkad i vattenavstötande material. Då behöver du inte oroa dig för att dina saker blir blöta om det börjar regna. Om ryggsäcken är tillverkad i vanligt textilmaterial kan det vara en god idé att impregnera den med särskild sprej som skapar en vattenavstötande yta.

Sätt färg på vardagen med en mönstrad ryggsäck

Visst, svart är en väldigt praktisk färg. Men ibland vill man bara ha något annat. Något som lyser upp i tillvaron och sätter ett leende på ens läppar varje gång det är dags att gå hemifrån. Den känslan kan du få om du satsar på en mönstrad ryggsäck. I sortimentet finns allt från glada prickar till romantiska blommor. Eller så kanske du vill ha rutmönster i sann skejtstil. Eller djurmönster som tar fram din inre pantertant. Listan kan göras lång, och här finns det verkligen möjlighet att leka loss.

Slutligen vill vi tipsa om vårt filter ”Hållbarhet”, som du kan använda om du snabbt vill få upp alla ryggsäckar som tillverkats på ett skonsamt sätt för miljön. På de olika ryggsäckarnas produktsida kan du sedan se vad det är som gör just dem till hållbara val.